Abonare la google news

Imagini cu cursa nebunească a unui şofer din Iaşi. A avariat 15 maşini şi a încercat să omoare un pieton VIDEO

Tânărul care a distrus opt maşini, a lovit un tramvai şi a atins uşor alte câteva autoturisme, într-o cursă nebunească între Leţcani şi Iaşi este acum cercetat pentru tentativă de omor, după apariţia unor imagini care arată că şoferul ar fi încercat să dea intenţionat peste un pieton care traversa regulamentar în zona Canta. Poliţiştii îl caută acum pe pieton, pentru ca acesta să depună o declaraţie. 

Plecat în „cursă” dintr-o localitate de la marginea Iaşului, Claudiu Roşu s-a oprit abia după ce a izbit în plin mai multe maşini în zona Gării, iar apoi a încercat să se facă nevăzut, fiind fugărit de ieşenii din zonă. 

Chiar dacă nu consumase alcool şi avea permis valid, poliţiştii au avut parte de o altă surpriză. Maşina nici măcar nu era a lui. Bărbatul a petrecut cu un prieten toată noaptea, prieten care împrumutase o maşină de la altcineva. 

Dimineaţă a luat pur şi simplu cheile fără să spună nimănui şi a plecat. Acum are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt.

 

Tânărul a ajuns şi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiza psihiatrică, declaraţiile sale din momentul reţinerii punând pe gânduri autorităţile. „Vă iubesc pe toţi!”, le-a strigat acesta zâmbind jurnaliştilor de la faţa locului. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul