miercuri 19 ianuarie 1:33 AM

Abonare la google news

Imaginea zilei | „După atâta tevatură, echipa națională are selecționer”


Telenovela numirii noului selecționer al României continuă și nu pare aproape de final. După ce negocierile cu Boloni au intrat în impas, FRF și-a îndreptat atenția către Edi Iordănescu. Pe fondul acestei situații, Alin Trică a făcut o glumă inspirată pe pagina sa de Facebook.


FRF caută încă selecționer pentru naționala României

După mai multe runde de negocieri între FRF și Ladislau Boloni, totul părea să se rezolve cât de curând. Totuși, tehnicianul nu pare convins de oferta FRF și amână să dea un răspuns final.

Fiind presați de timp, conducătorii FRF au avut astăzi o rundă de negocieri cu Edi Iordănescu. Federalii așteaptă mâine un răspuns din partea fostului antrenor de la FCSB. Conform Gsp.ro, se pare că între timp, negocierile cu Boloni au avansat și s-a ajuns la un numitor comun în mai multe privințe. Astfel, Boloni a acceptat clauza impusă de FRF, potrivit căreia trebuie să plătească 1 milion de euro dacă pleacă în timpul contractului. Se pare că FRF și Boloni au ajuns la un acord și în privința încetării contractului dacă România termină pe locul 4 în grupa din Liga Națiunilor.

Imaginea zilei în fotbalul românesc

Pe fondul tevaturii create în jurul numirii noului selecționer al României, Alin Trică, fratele mai celebrului Eugen Trică, a făcut o glumă inspirată pe pagina sa de Facebook. Alin a postat o fotografie în care apare alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Cei doi sunt foarte veseli și parcă au perfectat o înțelegere importantă. Trică a însoțit fotografia cu un comentariu amuzant.

După atâta tevatură echipa națională are selecționer. Am bătut palma cu Președintele Federației”, a scris Alin Trică pe Facebook.

Edi Iordănescu, în pole position pentru postul de selecționer

Surse Gsp.ro din cadrul FRF au dezvăluit că totul depinde acum de răspunsul pe care îl va da mâine Edi Iordănescu. Dacă acesta va accepta să preia prima reprezentativă înaintea lui Boloni, atunci el va fi noul selecționer. Ceilalți doi candidați nu vor mai fi așteptați de federali.

Sperăm ca până mâine să dea răspunsul, dacă acceptă sau nu postul de selecționer. Mingea e în terenul lui, decizia îi aparține în totalitate! Așteptăm răspunsul lui Iordănescu”, au declarat surse Gsp.ro.

Explicația din spatele tacticii lui Ladislau Boloni

Narcis Răducan consideră că amânările lui Ladislau Boloni de a da un răspuns pot fi cauzate de pregătirea unei contraoferte a antrenorului.

E foarte greu să gândim în locul lor. E chestie de timing acum, nu știu care au fost înțelegerile, dar poate a fost o dată-limită care a fost încălcată, nu am nici cea mai mică idee.

Logic, dacă a venit aici, poate a venit cu un apel în prealabil, sau poate măcar a răspuns la un apel. Sau poate și-a dat seama că negocierea a fost întinsă prea tare și poate vine cu contraofertă, poate să fie și varianta asta, e doar la nivel de feeling, nu am informații.

Dar pare un joc de șah, atâta timp cât nu știm ce gândesc ei. Sunt oameni serioși cei implicați. Bănuiesc că Boloni poate fi contactat. Fiecare păstrează discreția asta.

Ți-am zis, și cu Edi m-am văzut și la fel și el, poate contează detaliile și e greu să intri în culise. Pe noi ne interesează cine vine și ce rezultate face”, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

Playsport.ro