Iluzia optică ce a înnebunit internetul. Vezi sau nu un sâmbure de avocado în imagine?

Imaginea unui avocado aparent normal, tăiat pe jumătate, a declanșat o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare, după ce mulți au dezvăluit că pot vedea ambele variante, în timp ce alții spun că văd doar una dintre cele două.

avocado.jpg

Pare un sâmbure la prima vedere, dar cu siguranță nu există sâmburele dacă te uiți de două ori”, a scris o femeie pe un grup de Facebook, iar alta a spus: „Nu am crezut că este un sâmbure, dar acum, după ce l-am văzut, nu mai pot să nu îl văd.

Citeste si:  Și-a înșelat iubitul de 3 ori la „Insula Iubirii”, iar acum s-a combinat cu Thibaut Courtois! Cine e bomba fatală care a înnebunit Spania | FOTO

Nimeni nu pare să aibă răspunsul, dar comentariile au fost foarte împărțite, în sute dintre acestea utilizatorii susțin că pot vedea sâmburele, în timp ce de partea cealaltă mulți sunt convinși că nu există altceva decât interiorul fructului.

O femeie a analizat serios fotografia și a explicat de ce poate vedea ambele variante:

Citeste si:  Lidia Buble a renunțat la inhibiții. Imaginea cu care și-a înnebunit fanii

Varianta fără sâmbure. Pot vedea partea din dreapta avocadoului care a fost afectată de îndepărtarea sâmburelui. De asemenea, umbra de jos a găurii nu arată că ar fi vreun sâmbure.

Varianta în care văd sâmburele. În partea dreaptă se vede că pulpa fructului s-a lipit de sâmbure. De asemenea, se vede o nuanță de verde la capătul sâmburelui, care nu ar fi acolo dacă acesta nu ar exista, deoarece pulpa avocadoului este galbenă.

Citeste si:  Cum va arăta Crăciunul în Piața Sfatului. Autoritățile locale din Brașov au anunțat „planul” de pandemie

Tu vezi sâmburele sau nu?

Sursa: StiriDeCluj

 7 total views