vineri 22 octombrie 9:33 PM

Abonare la google news

Ilie Poenaru a produs haos în vestiarul Gazului după înfrângere. „La mine nu există așa ceva”

FC Universitatea Craiova 1948 s-a impus în primul meci din etapa a 13-a. Oltenii au câștigat cu 2-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Golurile au fost marcate de Claudiu Bălan, minutul 47 și Alexandru Raicea, în minutul 90+4.


„Le-am arătat cine sunt și ce vreau”

Veniți după victoria de acasă, în fața celor de la Dinamo, medieșenii păreau favoriții acestei partide. Totuși, după un meci mai slab și un cartonaș roșu direct primit în minutul 83, aceștia se întorc acasă fără niciun punct. Antrenorul Ilie Poenaru, cel care i-a lăudat pe elevi săi după meciul cu bucureștenii, a fost un car de nervi în vestiar.

Se pare că acesta i-a luat la rost pe jucători după fluierul final al partidei.


Nu am fost la fel ca la meciul cu Dinamo. Nu am avut agresivitate, am stat rău în teren. Și-au creat ocazii foarte bune. Am început meciul fără prospețime, din punct de vedere tactic nu a fost ok” a declarat Ilie Poenaru.

Mai mult decât atât, atitudinea Gazului a lăsat de dorit în cele 90 de minute pe stadionul din Bănie. Aceștia au părut fără vlagă, astfel că FC U a obținut punctele puse în joc.

Este o diferență mare de ce am jucat cu Dinamo și de ce am jucat acum. E vorba de atitudine, de lipsă de concentrare. Nu ai voie să greșești de maniera asta, să iei goluri așa, să pierzi omul din marcaj”.

„Le-am atras atenția la antrenament”

Victoria din etapa trecută, venită după două execuții de generic ale lui Ronaldo Deaconu, au ridicat pe Gaz Metan până pe locul 11. În tabăra acestora s-a instalat o stare de relaxare, lucru vizibil pe teren. După această victorie, oltenii au urcat peste medieșeni și le-au luat locul 11.

Le-am atras atenția de la antrenament. Eu miercuri am văzut o stare de relaxare, de superioritate. Chiar am oprit antrenamentul. Într-adevăr, au înțeles greșit, acum după meci au înțeles-o. Eu accept înfrângerea, dar nu în acest mod. Mie trebuie să îmi joci, să văd atitudine”.

Arbitrajul nu a fost ocolit de fostul antrenor al Academicii.

Eu cred că arbitrul s-a grăbit la roșul dat. Pierd un jucător important. Am ajuns aici din cauză că n-am fost concentrați. Asta este, ne așteaptă un program greu. Nu mai există meciuri ușoare. Avem marți meci de cupă, pe care vreau să îl câștig. Nu mai există meciuri ușoare”.

Gaz Metan va întâlni pe Chindia Târgoviște, marți, în Cupa României. FC U Craiova se va deplasa la Severin pentru a juca partida din cupă cu Sepsi OSK, joi, de la ora 18.00

 

Playsport.ro


Stirile.eu