vineri 22 octombrie 9:49 PM

Abonare la google news

Ilie Poenaru a cedat nervos după eșecul cu U Craiova 1948. „Le-am arătat cine sunt și ce vreau. La mine nu există așa ceva!”

Ilie Poenaru a cedat nervos după eșecul suferit de Gaz Metan Mediaș pe terenul lui U Craiova 1948, scor 2-0.


Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș și-a criticat jucătorii după ce trupa lui a fost învinsă pe stadionul „Ion Oblemenco” și a explicat ce greșeli au făcut medieșenii.

Ilie Poenaru susține că a văzut la echipa sa o lipsă de atitudine și de concentrare și a pus piciorul în prag la finalul partidei.


Ilie Poenaru a cedat nervos după eșecul cu U Craiova 1948

Ilie Poenaru susține că a văzut încă din timpul săptămânii o relaxare la jucătorii săi, toate acestea deoarece au câștigat duelul cu Dinamo din runda precedentă.

„Nu am fost la fel ca la meciul cu Dinamo. Nu am avut agresivitate, am stat rău în teren. Și-au creat ocazii foarte bune. Am început meciul fără prospeţime, din punct de vedere tactict nu a fost ok.  Este o diferenţă mare de ce am jucat cu Dinamo și acum. E vorba de atitudine, de lipsă de concetrare. Nu ai voie să greşeşti de maniera asta, să iei goluri aşa, să pierzi omul din marcaj.

Eu le-am atras atenţia de la antrenament. Eu miercuri am văzut o stare de relaxare, de superioritate. Chiar am oprit antrenamentul. Într-adevăr au înţeles greşit, acum după meci au înţeles-o. Eu nu accept, acum au înţeles cine sunt eu şi ce vreau. Eu accept înfrângerea, dar nu în modul acesta. Mie trebuie să îmi joci, să văd atitudine.

Eu cred că arbitrul s-a grăbit la roşul dat. Pierd un jucător important. Am ajuns aici din cauza că n-am fost concentraţi. Asta este, ne aşteaptă un program greu. Nu mai există meciuri uşoare. Avem marţi şi meci de Cupă. Eu vreau să îl câştig. Nu mai există meciuri uşoare. Cred că deranjează pe toată lumea că nu vor veni suporterii. E altceva cu ei. Dar asta este suntem în situaţia în care suntem. Nu avem noi puterea să luăm decizii”, a declarat Ilie Poenaru după U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Prosport.ro


Stirile.eu