Abonare la google news

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția din cauza unui milioanar celebru, care este fostul iubit al Ioanei! „De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare / Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei”

Un milionar român, care susține că este fostul iubit al Ioanei Năstase, spune că din cauza sa Ilie Năstase și-a agresat soția zilele trecute! Este vorba de milionarul Nick Rădoi, care spune că și-a sunat fosta iubită să-i facă o urare de Sfântul Ion, moment în care s-ar fi declanșat furia din gelozie a fostului mare sportiv!

„De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit (…)

Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!.

Nick Rădoi

„N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor”

„N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a adăugat Rădoi.

Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost acuzat de Ioana, soția lui, că ar fi bătut-o. “Nu îmi aduc aminte!”

Ilie Năstase neagă că și-ar fi bătut soția, în condițiile în care Ioana a ținut să le mulțumească polițiștilor că au salvat-o din mâinile fostului jucător de tenis.

Ilie Năstase a agresat-o, vineri, pe soția sa, într-o locație de pe Strada Jandarmeriei din Capitală. Disperată, femeia a sunat la 112, iar oamenii legii au intervenit prompt. Ioana a refuzat, însă, să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu.

Contactat de ProSport pentru un drept la replică, Ilie Năstase a negat că și-ar fi lovit soția și, după ce a refuzat să răspundă altor întrebări, a preferat să închidă telefonul.

Sursa: Gandul