miercuri 24 noiembrie 8:12 PM

Abonare la google news

Ilie Năstase are COVID! În ce stare se află fostul mare tenismen


Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de Covid-19, în aceste zile, chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soție, la Istanbul.


Se pare că fostul lider mondial a făcut o formă ușoară a bolii și se află în afara oricărui pericol.

Conform informațiilor ProSport, Ilie Năstase se simt bine și nu reclamă reacții agresive ale bolii.

Ilie Năstase a venit cu COVID-19 din vacanță!

După ce a trecut printr-un scandal uriaș cu nașul Ciprian Marica, Ilie Năstase a simțit că este momentul să facă o pauză și să se decontecteze de la toate problemele cotidiene.

Și-a invitat soția într-o vacanță de câteva zile în Istanbul, pe malul Bosforului, acolo unde se simte cuplul cel mai bine.

Cu toate acestea, la întoarcere, Ilie Năstase a simțit un disconfort și a efectuat testul COVID-19. Acesta a arătat că fostul tenisman este pozitiv. Din fericire, virusul nu îl deranjează foarte tare pe Ilie, iar acesta este optimist că va trece cu bine și peste această încercare.

De unde a pornit scandalul cu Ciprian Marica!

Starea de surescitare în familia Năstase a pornit în momentul în care Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate!

Apoi, primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție! În cele din urmă cei doi s-au împăcat.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, după cum a recunoscut fostul mare sportiv. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

Prosport.ro