vineri 26 noiembrie 4:20 AM

Abonare la google news

Ilie Năstas: „Dacă nu eram vaccinat făceam o formă mai gravă”

Ilie Năstase a fost internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”, unde a aflat că este infecctat cu Sars-Cov-2. Tenismenul, care este vaccinat, spune că singurul simptom care i-a dat de bănuit că ar putea fi bolnav de Covid este tusea seacă.


Plămânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase a dezmințit anumite informțaii apărute în mass-media conform cărora Ioana, soția sa, ar fi bolnavă de Covid.

„Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine.  Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase.


Ilie Năstase s-a infectat cu Covid-19! Cum se simte legendarul sportiv, ajuns la 75 de ani

Întrebat dacă este vaccinat, Ilie Năstase a răspuns:

„Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”, relatează Antena 3.

Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Este internat la „Matei Balş”: „Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc!”

Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Fostul mare sportiv este din nou internat în spital după ce s-a întors în urmă cu câteva zile de la Istanbul, unde s-a relaxat câteva zile alături de soția sa, Ioana Simion.

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti”

Ilie Năstase a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19, au declarat surse medicale pentru G4Media. Fostul sportiv a fost internat pentru a i se face o serie de investigații medicale, nefiind internat pentru a primi oxigen.

„Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace, la Spitalul Ponderas, mai ales că are chiar un bypass la inimă.

 

Romaniatv.net


Stirile.eu