sâmbătă 3 iulie 7:00 PM

Abonare la google news

Ilie Dumitrescu, ironie fină pentru Gigi Becali: „Poate schimbă sistemul la FCSB? Nu se uită la Euro? Doar la Champions League?”


Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe Gigi Becali și i-a transmis că FCSB poate folosi un sistem cu trei fundași centrali în sezonul viitor.


Fostul mare internațional român a dat din nou de înțeles că Becali face echipa la FCSB și i-a sugerat omului de afaceri să mizeze pe o formulă defensivă cu Vucur, Cristea și Crețu.

După ce s-a vehiculat că latifundiarul din Pipera vrea să îl aducă pe Jefte Betancor, atacantul care a rămas liber de contract după despărțirea de FC Voluntari, Gigi Becali a anunțat faptul că nu va mai aduce niciun jucător la formația roș-albastră.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Poate schimbă sistemul! Nu se uită la Euro?”

Ilie Dumitrescu i-a sugerat lui Gigi Becali la Digi Sport să urmărească meciurile de la Euro 2020, pentru a se inspira în alcătuira echipei: „Crețu poate juca atât fundaș central, cât și la închidere, gen Iulian Cristea. Dacă ai Vucur și Cristea, plus Crețu, ai soluții. Poate schimbă Gigi sistemul, că văd că e un trend cu trei fundași centrali. Nu se uită la Campionatul European? Doar la Champions League?”

Ilie Dumitrescu știe de ce roș-albaștrii aveau nevoie de un fotbalist cu profilul lui Zdenek Ondrasek: „FCSB avea nevoie de un număr nouă masiv. Au fost momente când dezvolta bine atacul, dar n-avea cine să materializeze centrările. Legat de Ondrasek, și de Kapetanos când a venit la FCSB se spunea că nu e bun, că nu e tehnic, dar dădea goluri.”

FCSB a făcut doar patru transferuri în această perioadă de mercato. Cei patru jucători aduși de Gigi Becali la vicecampioana României sunt austriacul Stipe Vucur (liber), Alexandru Crețu (liber), Andrei Cordea (50.000 de euro – Academica Clinceni) și Zdenek Ondrasek (130.000 de euro – Viktoria Plzen).

Prosport.ro