vineri 3 septembrie 8:00 PM

Abonare la google news

Îl ignoră pe Mircea Lucescu și nu are emoții cu Dinamo Kiev. Cine este antrenorul care nu se teme de campioana Ucrainei


Face ce face Mircea Lucescu și nu scapă de Barcelona, în Liga Campionilor. În plus, antrenorul român este un ghinionist la tragerile la sorți. Sezonul trecut a primit o grupă infernală cu Barcelona, Juventus. Dacă Il Luce credea că nu se poate mai rău, atunci grupa din acest sezon este și mai grea.


Din nou, campioana Ucrainei a nimerit peste catalani. Va fi iar o misiune foarte grea, chiar dacă Barcelona nu îl mai are pe Messi. În schimb, în loc de Juventus, va veni Bayern, un adversar chiar mai dificil. Iar Benfica încheie această grupă cu adevărat infernală.

Antrenorul Barcelonei se teme de Bayern și Benfica. Dinamo Kiev nu îi dă emoții lui Ronald Koeman

Chiar dacă traversează una din cele mai rele perioade din istoria clubului, Barcelona tot rămâne una din candidatele la câștigarea Ligii Campionilor. Cel puțin așa an unță Ronald Koeman. antrenorul olandez se uită cu îngrijorare la doi dintre adversarii din grupă: Bayern și Benfica. Pe Dinamo Kev nu o ia în considerare.

Știu ce să mă aștept, ne-am întîlnit și sezonul trecut. Nu i-am mai studiat, dar am văzut că au mulți tineri, așa că mare lucru nu s-a schimbat. Ne trebuie două victorii, ca data trecută.

Bayern și Benfica sunt două echipe de mare tradiție, nu va fi ușor, dar mie îmi place această tragere la sorți. Nu putem uita ce s-a întîmpla la ultima întâlnire cu Bayern, bavarezii vor trofeul. Dar noi și Benfica ne vom lupta și noi pentru primul loc în grupă. Portughezii sunt puternici, de abia aștept să mă duelez cu echipa la care am activat în 2005, a spus Koeman

Mircea Lucescu, sceptic la vederea adversarilor. „Sper să facem față”

După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, veteranul de pe banca celor de la Dinamo Kiev va trebui să se înfrunte cu niște adversari de temut, în Liga Campionilor. Lucescu este realist, știe că va fi foarte greu să se bată chiar și pentru locul 3, cel care duce în primăvara Europa League.

Ne propunem să jucăm, dar problema mea este alta, că patru jucători titulari sunt accidentați. Nu e deloc simplu. Avem niște probleme, dar eu sper să facem meciuri bune. M-aș bucura foarte tare dacă am reuși un joc cum l-am făcut pe cel de la Barcelona, de anul trecut. Sper să facem față, a comentat Il Luce, după ce s-a aflat cu ce echipe va juca.

Playsport.ro