sâmbătă 5 iunie 10:04 AM

Abonare la google news

Igor Dodon neagă implicarea lui Vlad Plahotniuc în alianța PCRM-PSRM

Preşedintele partidului socialiştilor (PSRM), Igor Dodon a negat afirmaţiile că Vlad Plahotniuc se afla în spatele alianței comuniştilor şi socialiştilor, scrie știri.md


„Afirmaţiile că Plahotniuc se află în spatele blocului sunt absurde. Prostii. Vă amintiţi cine l-a expulzat pe Plahotniuc din ţară în 2020 ?!”, a întrebat Dodon.

Vorbind despre desfăşurarea campaniei electorale, el a spus că „campania încă nu se simte, ia turaţii.”


„Conform sondajelor noastre interne, după crearea Blocului comuniştilor şi socialiştilor, ratingul nostru creşte, în timp ce ratingul PAS scade. Vom lupta pentru a obţine o majoritate în Parlament şi pentru a forma un guvern bazat pe rezultatele alegerilor”, a spus Dodon.

Răspunzând la întrebările referitor la cererile către Comisia Europeană, de a oferi Moldovei 600 de milioane de euro în următorii trei ani, Dodon a spus că „trebuie să analizăm cu ce condiţii sunt acordaţi aceşti bani.”

„Salut orice asistenţă acordată Republicii Moldova şi mă refer la planul de recuperare economică anunţat de CE. Însă oamenii ar trebui să ştie cu ce condiţii este acordată această asistenţă. Trebuie să vedem dacă există condiţii politice şi sociale, cum ar fi creşterea vârstei de pensionare sau altceva”, a spus Dodon.

Stiripesurse.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !