sâmbătă 20 noiembrie 7:19 PM

Abonare la google news

Ieșirea lui Marco Dulca, criticată de Daniel Pancu: „Cine știe, poate își prezintă scuze tatăl său”

Marco Dulca a fost extrem de nervos la finalul meciului dintre Chindia Târgoviște și Rapid, încheiat cu scorul de 2-2. Fotbalistul lui Emil Săndoi a criticat extrem de dur arbitrajul, după ce echipa sa a fost egalată în minutul 89 dintr-o poziție evidentă de offside.


Contre între Marco Dulca și Daniel Pancu după meciul dintre Chindia și Rapid

Mai mult, Chindia Târgoviște a jucat întreaga repriză secundă în dublă inferioritate numerică. Astfel, fiul lui Cristi Dulca și-a vărsat nervii pe toată lumea la finalul partidei de la Ploiești.

Nu a scăpat nici Daniel Pancu, prezent în studioul unei emisiuni de analiză. El a fost criticat de Marco Dulca pentru faptul că nu a scos în evidență efortul și jocul bun făcut de dâmbovițeni, ci a vorbit mai mult despre cei de la Rapid.


E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva?! De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului”, a spus fotbalistul Chindiei cu referire la comentariul lui Pancu.

Replica fostului internațional a venit imediat. Pancu s-a arătat dezamăgit de declarațiile lui Marco Dulca și a dat de înțeles că așteaptă scuze din partea tatălui acestuia, cu care este prieten.

Mă ceartă și băiatul lui Cristi Dulca acum… El se năștea în 1999, când eu luam campionatul cu Rapid. Poate își prezintă scuze tatăl lui, poate îmi dă un mesaj. Nu cred că a fost pe fază atunci când am zis că antrenorul lor, Emil Săndoi, merită să primească Oscarul”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Comentariul care a declanșat furia fotbalistului Chindiei

Fără a le lua din merite celor de la Chindia Târgoviște, Daniel Pancu a explicat că jucătorii experimentați ai Rapidului au avut unele probleme de ordin fizic din cauza temperaturii scăzute la care s-a disputat partida.

Când mai țineam legătura cu cei de la Rapid, că de două luni am rupt total, voiam să remarc ceva. În momentul când ai în echipă jucători cu experiență, dar trecuți de o anumită vârstă, când vine frigul ai probleme. Sunt terenuri mai grele. Am pățit și eu. Organismul suferă mai mult la frig, iar sezonul rece abia a început”, a fost analiza inițială a lui Pancu.

Emil Săndoi, distrus după ce echipa sa a fost din nou dezavantajată de arbitraj: „Sunt epuizat, nu știu ce să mai fac. Mi-e rușine de greșelile pe care le fac alții”

 

Playsport.ro


Stirile.eu