duminică 26 septembrie 12:12 PM

Abonare la google news

Ianis Stoica, jucătorul de la FCSB care a refuzat Bayern Munchen, a impresionat. „Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine!”


Ianis Stoica (18 ani) a înscris șase goluri în cele 13 meciuri jucate în tricoul celor de la FCSB, în toate competițiile, iar tânărul fotbalist a reușit să îl impresioneze pe Basarab Panduru.


Puștiul în vârstă de 18 ani a ajuns la cota de cinci goluri înscrise în sezonul 2021 – 2022, dintre care trei în Liga 1 și două în Cupa României, iar Basarab Panduru s-a declarat impresionat de calitățile acestuia.

Fostul mare internațional român a comentat evoluția lui Ianis Stoica din meciul FCSB – Academica Clinceni, scor 3-2, din etapa a 10-a. Basarab Panduru îl sfătuiește pe Ianis Stoica să o țină pe acest drum, deoarece „face lucruri bune”.

Ianis Stoica l-a impresionat pe Basarab Panduru

Basarab Panduru mizează pe Ianis Stoica, deși crede că nu se mai poate dezvolta foarte mult din punct de vedere al înălțimii deoarece are deja 18 ani.

„Mi se pare că poate să dea gol, a dat goluri din puţinele minute jucate. Mă uit la el şi văd că are niste execuţii de om care are cap, ştie ce să facă în anumite situaţii. Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul, după 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Ianis Stoica a fost pe lista lui Bayern Munchen în perioada în care era doar un junior, însă fiul lui Pompiliu Stoica a ales să evolueze pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

Mai mult, tânărul fotbalist a reușit să își egaleze și tatăl la numărul de goluri în Liga 1. Cu reușita din meciul jucat de FCSB cu Academica Clinceni, Ianis Stoica a bifat al treilea gol în Liga 1 și l-a ajuns din urmă pe Pompiliu Stoica, cel care a reușit tot atâtea goluri în perioada 2000 – 2005 la formația roș-albastră.

Prosport.ro