vineri 3 decembrie 11:48 PM

Abonare la google news

Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Ne-am dus să-l convingem, să-l răpim! El a venit la noi”


Noua senzație a celor de la FCSB, Ianis Stoica (18 ani) și-a schimbat impresarul, recent. Atacantul a semnat firma fraților Becali – Becali Sport, condusă de omul de încredere al lui Giovanni Becali – Dragoș Sîrbu.


Este al doilea fotbalist care își schimbă impresarul în ultimul an și optează pentru firma verilor lui Gigi Becali, după Dennis Man. „Aripa” celor de la Parma a apelat la ajutorul impresarilor din echipa Becali chiar înainte de transferul în Italia.

S-a vorbit în aceste zile de interesul celor de la Arsenal Londra pentru Ianis Stoica. Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă de 7,5 milioane de euro din partea englezilor, însă a cerut 10 milioane de euro, plus procent dintr-un viitor transfer.

Ianis Stoica a optat pentru Becali Sport!

Impresarul Dragoș Sîrbu a declarat că primul pas în acest demers a fost făcut de către jucător, nu de către firmă, așa cum acuza fostul impresar al fotbalistului. Firma Becali era acuzată că l-a adement pe fotbalist printr-o practică neloială.

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sîrbu, pentru Fanatik.

Fostul impresar s-a declarat extrem de atașat de Ianis Stoica și familia sa, fiind total surprins de alegerea jucătorului.

„Acesta e răspunsul meu: eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Toți trebuie să-mi dea 10 la sută minim că-și fac reclamă pe numele meu. Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești”, a declarat fostul impresar pentru Fanatik.

Prosport.ro