Abonare la google news

Ianis Hagi face echipă cu Leo Messi! Fanii sunt în extaz, imaginile astea sunt istorice VIDEO

Lui Ianis Hagi începe să-i meargă din ce în ce mai bine. După prestațiile recente bune și lăudate de antrenor, tânărul mmijocaș a ajuns vedetă și într-un spot publicitar pentru Pepsi. Ineditul este că românul apare alături de una din cele mai mari vedete ale fotbalului internațional.

Ianis Hagi în duel cu Leo Messi

Pepsi, una din cele mai mari companii de bături gazoase din lume a reușit să-l convingă pe celebrul Leo Messi să apară în cea mai nouă producție publicitară. Clipul a devenit viral pe rețelele de socializare, mai ales în România.

De ce? E foarte simplu, cel de-al doilea personaj în clipul cu pricina este Ianis Hagi. Cei doi se joacă cu mingea și-și pasează de la unul la celălalt doza de Pepsi, dar și mingea. Clipul face parrte din cea mai nouă campanie publictară a companiei, la nivel european.

 

Rangers i-a crescut cota mijlocașului român

După ultimele prestații ale tânărului mijlocaș român, oficialii de la Glasgow Rangers i-au ridicat cota, în eventualitatea unui transfer. Mai mult ca sigur un posibil transfer ar putea avea loc după finalul de sezon din 2024, Ianis având contract cu scoțienii până atunci. Cu toate astea Rangers l-a inclus pe Ianis pe lista jucătorilor transferabili.

Conform presei scoțiene prețul mijlocașului român a crescut la aproximativ 25 de milioane de lier sterline..

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc.

Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris scoțienii de la Ibrox Noise.

Deși nu este dat sigur ca și transfer, Rangers așteaptă posibilele oferte, așa acum scrie și presa scoțiană, de la echipe ca Real Madrid sau Lazio. Nu este exclusă varianta și unei echipe din Premiere League, dar pentru moment astea sunt informațiile publicate de scoțieni.

Cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la Genks, Ianis Hagi s-a făcut remarcat rapid, mai ales în meciurile de anul trecut din Europa League. În campionat, însă, a avut prestații slabe, criticate de fani și de antrenor.

În ultimele meciuri jucătorul român a revenit la forma care l-a scos în evidență în 2020, lucru care a determinat și creșterea cotei pentru un potențial transfer.

Citeste articolul pe PlayTech