miercuri 10 noiembrie 11:51 PM

Abonare la google news

Ianis Hagi, după Steven Gerrard în Premier League. Vestea momentului vine din Marea Britanie


Ianis Hagi poate beneficia de plecarea lui Steven Gerrard. Fiul Lui Gheorghe Hagi are șanse mari să facă și el pasul în Premier League. Jurnaliștii din străinătate notează că mijlocașul ofensiv al scoțienilor se află pe lista de jucători pe care Gerrard i-ar putea aduce la noua lui echipă.


Steven Gerrard, planuri mari în Premier League

Steven Gerrard este favorit să o preia pe Aston Villa, formație ce l-a demis săptămâna aceasta pe Dean Smith (50 de ani), care înregistrase 5 eșecuri la rând în Premier League. Tehnicianul de 41 de ani mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Gerrard înapoi în Premier League.

Presa din Anglia a anunțat că mutarea tehnicianului la echipa din Birmingham e „o chestiune de ore”. Mai mult, englezii iau în calcul posibilitatea ca Gerrard să îl ia cu el pe Ianis Hagi.

Britanicii au aflat că Gerrard vrea să aducă la Villa câțiva jucători apropiați de el, printre aceștia numărându-se și fiul ”Regelui” fotbalului românesc.

”Este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa”

Până acum,  Gerrard s-a arătat interesat de Curtis Jones (20 de ani, mijlocaș central) și Ben Woodburn (22, mijlocaș ofensiv) de la Liverpool, plus Glen Kamara (26, mijlocaș central) și Ryan Kent (24, extremă stânga) de la Rangers, susține sursa anterior citată.

Printre fotbaliștii doriți de Gerrard se numără și Ianis Hagi, unul dintre preferații săi de la Rangers, notează TalkSport.com.

Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei lui Gerrard.”, au transmis jurnaliștii din Marea Britanie.

6,5 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Ianis Hagi, conform publicației de specialitate Transfermarkt.

Playsport.ro