joi 11 noiembrie 11:24 PM

Abonare la google news

Ianis Hagi, detalii despre viitoarea destinație? „Iubesc campionatul, iubesc țara”


Ianis Hagi speră să ajungă la un moment dat în La Liga. Mijlocașul lui Rangers a dezvăluit că prima ligă din Spania este favorita sa.


Ianis Hagi a rămas fără antrenor la Rangers. Steven Gerrard a semnat, surprinzător, cu Aston Villa, iar presa din Marea Britanie vorbește deja despre un posibil transfer al românului în Premier League.

Ianis Hagi, detalii despre viitoarea destinație? „Iubesc campionatul, iubesc țara”

Cu toate acestea, Ianis este atras de ideea de a juca în Spania. Spune că iubește țara, dar și campionatul iberic.

„Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul.

În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat. Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a spus Ianis Hagi pentru Gsp.

Sevilla, cu ochii pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost aproape de campionatul Spaniei în mai multe rânduri. Barcelona s-ar fi interesat de fiul lui Gică Hagi în timpul Campionatului European de tineret din 2019, atunci când naționala lui Mirel Rădoi a impresionat în Italia. Gică Popescu a confirmat legăturile cu catalanii.

Apoi, Ianis a ajuns pe lista celor de la Sevilla. Celebrul Monchi este fan declarat al românului, pe care l-a dorit în mai multe rânduri.

Între timp, Ianis Hagi are pe urme mai multe echipe mari. Jose Mourinho l-ar vrea la AS Roma, iar Fatih Terim a recunoscut că este un fan al mijlocașului.

În plus, Borussia Dortmund și-a trecut numele pe lista pretendenților după golul senzațional marcat de Ianis cu Germania.

Totuși, nu ar fi exclus ca internaționalul român să îl urmeze pe antrenorul alături de care a dat cel mai bun randament.

„Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versitilitatea românului este un lucru pe care Gerrad dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mjlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei lui Gerrad” au scris jurnaliștii britanici.

6,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermakt. Românul are contract cu Rangers până în 2024.

Playsport.ro