miercuri 19 ianuarie 1:17 AM

Abonare la google news

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers! Românul a pus capăt unei perioade de 2 luni de secetă


Ianis Hagi a marcat pentru Rangers, în meciul jucat de echipa sa pe terenul lui Aberdeen. Este primul gol al românului după 2 luni de secetă și doar al doilea reușit în campionat, în acest sezon.


Ianis Hagi a deschis scorul pentru Rangers, cu un gol venit în minutul 21 al deplasării de la Aberdeen. Internaționalul român a marcat din pasa lui Ryan Kent, cu o reluare din interiorul careului. Atacantul nostru a rezistat pe teren până în minutul 78.

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers! Românul a pus capăt unei perioade de 2 luni de secetă

Ianis Hagi a fost titular pentru echipa lui Giovanni van Bronckhorst. Rangers s-a deplasat la Aberdeen, într-un meci din etapa a 21-a din Scottish Premier League.

Ianis a fost avertizat în debutul partidei, dar a reușit să fie decisiv la mijlocul primei reprize. Golul reușit de fiul lui Gică Hagi este primul după două luni de secetă. Ultima dată, Ianis Hagi a marcat pe 4 noiembrie 2021, de la 1-1 cu Brondby din grupele Europa League.

În campionat, golul reușit cu Aberdeen este abia al doilea. Primul a fost cu Livingston, în chiar debutul sezonului.

Aberdeen – Rangers s-a terminat, în cele din urmă, 1-1. Pentru gazde a egalat Ferguson, care a marcat din lovitură de la 11 metri. După 21 de etape, Rangers este pe primul loc în Scoția, cu 52 de puncte, la 4 pași peste rivala Celtic.

Aberdeen – Rangers 1-1. ECHIPELE DE START:

Aberdeen: Lewis, McCrorie, Brown, Ramirez, Hedges, Ojo, Hayes, Ferguson, Jenks, Ramsay, Bates.
Rezerve: Woods, Gallagher, McGinn, JET, McGeouch, McLennan, Campbell Barron, Kennedy

Rangers: McGregor, Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic, Kamara, Sands, Hagi, Wright, Kent, Morelos.
Rezerve: McLaughlin, Simpson, Balogun, King, Lundstram, Bacuna, McCann, Itten, Fashion JR

Ianis Hagi, pretextul prin care românii sunt „distruși” de un impresar: „Sunt penibili, nu au mentalitate”

Zvonko Mijlokovic nu are deloc cuvinte de laudă despre români. Impresarul cu puternice legături în România pleacă de la comparația dintre Ianis Hagi (23 de ani) și Dusan Vlahovic (21) pentru a ajunge la o concluzie dezarmantă pentru fotbalul românesc.

„Vlahovic a fost adus la Fiorentina în același timp în care a fost adus acolo Ianis Hagi. De ce doar sârbul s-a impus? Nu mă refer în mod special la Ianis, îți explic care sunt diferențele în general.

Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt. «Nu jucăm fiindcă suntem români!». Serios? De ce i-ar iubi cineva pe sârbi și i-ar urî pe români? Asta e o scuză penibilă! Ești fotbalist, îți faci loc! Nu ești, nu joci”, a spus Zvonko Milojkovic pentru Gsp.

Pe mine m-a surprins Ianis la Glasgow, sau mai curând mă surprindea antrenorul. Făcea meciuri foarte bune, apoi era rezervă. Nu știu ce se întâmpla cu el. El este un jucător cu calități deosebite, care poate ajuta cu mult mai mult echipa națională. El poate fi liderul, dacă i se dă încredere sută la sută.

Dar el nu a jucat foarte constant. Am avut o generație bună, cea din 2019. Chiar credeam că 3-4 jucători vor confirma la nivel mare. Noi vrem să construim 4-5 ani, dar noi pierdem toată jocurile. Păi cum să construiești când pierzi mereu, sau când jucătorii nu evoluează la echipele lor
Dorinel Munteanu, la Playsport Live

Playsport.ro