Abonare la google news

„I-am distrus tinerețea și m-a executat”. Ce i-a facut o femeie lui Cristi Borcea. S-a dus la toți medicii, dar nu găsește tratament

  • Cristi Borcea a fost intoxicat cu mercur
  • Dezvăluirile fostului patron de la Dinamo

Borcea încearcă să găsească leac încă din 2011, când în organismul lui s-a depistat o cantitate de 9 ori mai mare decât cea normală. Omul de afaceri este sigur că de vină ar fi o fostă iubită.

Cristi Borcea: „De 20 de ani mă chinui din cauza intoxicației cu mercur”

Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, la toți medicii, nu numai în America. În 2011, când am fost achitat, s-a spus că am plecat în Statele Unite pentru a mă sustrage de la urmărire. Nu a fost așa.

Citeste si:  Ce se întâmplă cu pensiile și alocațiile în 2021. Premierul Florin Cîțu a făcut anunțul

Mercurul m-a chinuit și încă mă chinui de 20 de ani. Sunt sigur… 100% vreuna pe care am făcut-o să sufere sau i-am distrus tinerețea, viitorul, m-a executat. Mi-a dat ca să lase amintire„, a declarat Cristi Borcea.

Aceleași probleme le are și fosta lui soție, Mihaela Borcea. Amândoi sunt, de două decenii, sub stricta supraveghere a medicilor.

Citeste si:  O porțiune din autostrada Sebeș-Turda are mari probleme. Din cauza infiltrațiilor de apă, zidul de sprijin deja executat se mișcă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citeste si:  STUDIU Un posibil tratament împotriva COVID-19: un medicament folosit pentru tratarea leprei

Citeste articolul pe AS

 18 total views