I-a întins o capcană soţiei şi a picat singur în ea. Ghinionul bărbatului înşelat

I-a întins o capcană soţiei, dar a căzut singur în ea. Bărbatul de 40 de ani suspecta că soția lui îl înșală în timp ce el străbate Europa cu autocamionul. Cei doi erau căsătoriţi de 14 ani, dar relaţia lor începuse să scârţâie încă din 2014, când bărbatul descoperise că partenera îl înşală. La acea vreme, cei doi au decis să divorţeze, dar, în cele din urmă, şi-au mai dat o şansă. Bărbatul nu doar că a iertat-o, dar a şi ajutat-o să-şi deschidă un salon de cosmetică pentru a avea o ocupaţie, scrie libertatea.ro.

A aflat că soţia îl înşală monitorizându-i telefonul prin aplicaţia snoopza

Dar după doar câţiva ani, femeia a fost cuprinsă de vechea meteahnă. În vara anului 2019, fiica i-a povestit tatălui că mama ei ar fi foarte apropiată de antrenorul de fitness de la sala pe care o frecventa. Măcinat de gelozie, bărbatul a căutat sprijin în colegii de muncă. Unul dintre aceştia l-a sfătuit să-şi instaleze pe telefonul său, dar şi pe cel al soţiei aplicaţia snoopza – prin care să poată monitoriza conversaţiile soţiei.

Citeste si:  Raed Arafat: Institutul „Matei Balș” avea aviz pe documentaţie, nu avea emisă autorizaţia. ISU Bucureşti a stabilit clar lipsa autorizaţiei şi a fost dat un avertisment

Din momentul în care a reuşit să instaleze aplicaţia, bărbatul a avut acces la conversaţiile soţiei de pe Facebook, WhatsApp, Snapchat și la SMS-uri. La scurt timp, el a interceptat două discuții ale soției cu antrenorul de fitness, din care reieşea faptul că aceştia au o relaţie apropiată. Bărbatul i-a confruntat pe cei doi, transmițându-le înregistrările compromițătoare. Pentru a-şi face de râs soţia, bărbatul încornorat le-a transmis respectivele înregistrări și socrilor şi cumnaților, mai arată sursa citată.

Citeste si:  Aventură amoroasă la Survivor România?! Mesajul care lasă loc de interpretări: ‘Eu așa am învățat să fac’

Pusă în faţa dovezilor, femeia a recunoscut că l-a înşelat şi a intentat divorţ.

I-a întins o capcană soţiei şi a picat singur în ea. A fost găsit vinovat pentru comiterea a patru infracţiuni

Avocatul care a reprezentat-o în procesul de divorţ a sfătuit-o, însă, să depună plângere împotriva soțului pentru monitorizarea ilegală. La audieri, bărbatul a susţinut că, după ce a înregistrat convorbirile din care rezulta relația extraconjugală, nu l-au mai interesat alte informaţii despre soție. Mai mult, acesta a spus că a încercat chiar să dezinstaleze aplicaţia snoopza, însă nu a reuşit.

Citeşte şi Situaţie hilară în Vaslui. Un tânăr a dus televizorul din camera de hotel unde era cazat la amanet!

Citeste si:  Moscova nu (mai) crede în... restricții

După introducerea acțiunii de divorț, cei doi soți s-au împăcat pentru a doua oară, dar anchetarea bărbatului a continuat. Infracțiunile acestuia nu au permis împăcarea părților.

Astfel, soțul înșelat a fost trimis în judecată și găsit vinovat pentru săvârșirea a patru infracțiuni: acces ilegal la un sistem informatic, interceptare ilegală a unei transmiteri de date informatice, violarea secretului corespondenței și desfășurarea de operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Bărbatul a recunoscut faptele, fiind condamnat la un an și șase luni închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere. Timp de doi ani va trebui să respecte o serie de obligații și să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunității.

 

Sursa: RomaniaTV

 7 total views