Abonare la google news

Hoţii şi vardiştii în trafic. Un fost puşcăriaş a ameninţat cu moartea un poliţist: „Scoate pistolul!” VIDEO

Hoţii şi vardiştii în Gorj. Un șofer oprit în trafic joi seara pe raza comunei Runcu a amenințat cu moartea polițistul. Șoferul avea permisul de conducere anulat.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Targu Jiu, șoferul fiind acuzat de ultraj.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept anulat”, transmite IPJ Gorj.

Astazi, un barbat din comuna Runcu a amenintat cu acte de violenta si cu moartea, un polițist din cadrul Postului de Politie Runcu.
In cauza s a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ultraj și conducerea unui autoturism, pe drumurile publice de catre o persoana care are acest drept anulat.

Citeste si:  Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi

Hoţii şi vardiştii, dialog incendiar

„Scoate pe geam și filmează. da da…SCOATE, MA, PISTOLUL! Scoate-l afara..scoate-l afara! scoate-l, ma, afara. scoate iară pistolul – dă geamul jos. scoate, bă, PIZDĂ , pistolul. Băi nu-l scot. Scoate pistolul, mă MUIE. Scoate-l BĂGA-MI-AȘ PULA-N MĂ-TA –  Scoate pistolul, Pi…-M-AȘ PE TINE. Băi Petrișoare.. Scoți pistolul, ă? P…-M-AȘ PE TINE dacă nu te rup cu bătaia.  – Dă haina jos. Dă haina jos de pe tine dacă ești băiat. – Băi calmează-te, ce-ai? Asta-i pândă. Ce pândă? Scoate haina jos de pe tine. Dă haina jos de pe tine și ieși afară

Citeste si:  Nemţii se simt bine în lockdown. Jumătate dintre ei sunt împotriva relaxării restricţiilor

Băi Petrișoare calmeaza-te, ce-ai? Nu mă calmez. Asta-i pândă. Pândă…Ce-ai?
De ce vrei să te cerți cu el? Ce-ai? Nu mă cert cu BULANGIU ĂSTA – Ce-ai? Nu e normal nici tu să ameninți în halul ăsta  – El m-a amenințat. Tatăăă..E drept constituțional libertatea de mișcare. De ce te-ai apucat să-l ameninți cu securea? Îți făcu ceva? Lasă pistolul…Ce-ți făcu? Ce-mi făcu? Scoase pistolul când eram pe câmp.

Citeste si:  Tensiuni în Marea Britanie, după ce o tânără a fost ucisă de un poliţist. Priveghiul organizat pentru victimă, întrerupt de oamenii legii

Atenţie, VIDEO cu limbaj licenţios.

Atac terorist cu toporul, în Suedia. Opt persoane au fost rănite, suspectul a fost împuşcat de poliţie

Citeste articolul pe RomaniaTV