miercuri 8 decembrie 6:48 PM

Abonare la google news

Hotelul InterContinental București își schimbă numele de la 1 ianuarie 2022. Care este motivul + Investiții de 21 milioane de euro până în 2024


De la 1 ianuarie 2022, Hotelul InterContinental Bucureşti îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest, Motivul este parafarea contractului de management între proprietarul construcției, Compania Hotelieră InterContinental România SA, şi IHG Hotel & Resorts, deținătorul mărcii InterContinental.


În plus, hotelul de cinci stele urmează să intre în renovare. Nu mai puțin de 21 milioane de euro vor fi investiți, lucrările urmând să fie finalizate în 2024. Pe perioada lucrărilor, hotelul va fi închis parțial.

“Pe perioada lucrărilor de renovare hotelul nu se va închide decât parţial şi îşi va continua activitatea. Sursele de finanţare sunt surse proprii ale companiei, este posibil să accesăm şi credit bancar. Ultimele lucrări de renovare s-au făcut în 2008”, a declarat Lucian Marinescu, membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

(NU RATA: CUTREMURĂTOR! UN BĂRBAT S-A ARUNCAT DE PE HOTEL INTERCONTINENTAL)

Hotelul InterContinental București își schimbă numele. “Proprietatea va intra într-un amplu proiect de renovare”

Hotelul este situat la km 0 al Capitalei. Are 22 de etaje și 257 de camere și apartamente. În plus, este prevăzut cu un Club Lounge, un centru spa cu piscină interioară, două restaurante, precum și spații pentru conferințe. De la 1 ianuarie 2022, se va numi Grand Hotel Bucharest.

Hotelul îşi va continua activitatea şi va oferi mai departe oaspeţilor săi aceleaşi servicii hoteliere de înaltă calitate ca şi până acum, în concordanţă cu poziţia şi reputaţia pe care le deţine în peisajul hotelier autohton. Totodată, proprietatea va intra într-un amplu proiect de renovare şi modernizare. Acest proces are în vedere aducerea proprietăţii la cele mai noi standarde hoteliere pentru a răspunde exigenţelor actuale ale oaspeţilor. Îmbunătăţirile vor viza creşterea nivelului calităţii experienţelor oaspeţilor, îmbunătăţirea structurii de servicii oferite şi alinierea la trendurile internaţionale de design şi ospitalitate”, anunţă compania.

(VEZI AICI: O TÂNĂRĂ DE 21 DE ANI A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎN GOL PE TERASA HOTELULUI INTERCONTINENTAL!)

Cancan.ro