Abonare la google news

Horoscopul zilei de 23 iulie 2021. Probleme financiare pentru Săgetători

Horoscopul zilei de 23 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Capricorn și ne va susține în activitățile practice. Vom fi perseverenți în atingerea obiectivelor și motivați să facem față provocărilor care ne apar în cale. Totodată, prin opoziția pe care o face cu Mercur, s-ar putea să fim mai autoritari și mai conflictuali cu cei din jur. De evitat luarea deciziilor majore.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 iulie 2021

Dragoste

Sunt situații de familie care te forțează să le acorzi toată atenția. Totodată, riscul de neînțelegeri cu părinții crește.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea ca astăzi să-ți aducă tensiuni cu superiorii. Nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut și ar fi de preferat să nu iei decizii importante.

Sănătate

Poți fi mai stresat și mai agitat ca de obicei din cauza jobului și a responsabilităților prea mari.

Horoscop zilnic Taur – 23 iulie 2021

Dragoste

Azi nu vei ajunge prea ușor la aceleași opinii cu partenerul și îți vei susține convingerile și viziunile până în pânzele albe.

Carieră și bani

S-ar putea să nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut astăzi, mai ales dacă este vorba să înveți pentru un examen sau să susții o ședință. Atenție la contradicțiile cvu ceilalți.

Sănătate

Dacă ești prea obosit ar trebui să nu te urci la volan sau să conduci cu grijă. Dacă pleci într-o călătorie, verifică-ți actele!

Horoscop zilnic Gemeni – 23 iulie 2021

Dragoste

Este foarte probabil să intri în conflicte cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor sau din cauza unor secrete ieșite la suprafață.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare, mai ales în cazul nativilor care au de făcut o investiție mai mare. Dacă te bazezi pe alții și pe ceea ce ți-au prois, astăzi poți fi dezamăgit.

Sănătate

Ai nevoie să te odihnești mai mult, mai ales din punct de vedere mental, și fii mai grijuliu la alimentație.

Horoscop zilnic Rac – 23 iulie 2021

Dragoste

Mercur din zodia ta face opoziție cu Luna din sectorul relațiilor, aspect care poata duce conflicte cu partenerul de viață. S-ar putea ca ceea ce tu exprimi să nu ajungă la sufletul celuilalt sau să nu-i înțelegi nevoile.

Carieră și bani

Contextul tensionat pe zona de comunicare se va manifesta și în relațiile profesionale, prin urmare evită să iei decizii importante și să semnezi contracte.

Sănătate

Încărcătura emoțională este mare astăzi și ar trebui să eviți să te lași pradă unui viciu. Arată-ți puterea renunțând la o dependență.

Horoscop zilnic Leu – 23 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația apăsătoare că nu ești suficient de bun pentru ceilalți sau că nu le satisfaci așteptările. O serie de amintiri te pot bulversa acum.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni cu colegii de muncă și va fi foarte greu astăzi să lași de la tine sau să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și-ți cere să te relaxezi ami mult, să te odihnești și să eviți activitățile care cer prea multă concentrare.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 iulie 2021

Dragoste

Stările sentimentale fluctuează și trăiești intens, însă de preferat ar fi să nu iei decizii în dragoste acum pentru că n u le vei raționa corect.

Carieră și bani

Ai nevoie să-ți exprimi creativitatea și o poți face cu succes astăzi, mai ales dacă o poți manifesta prin ceva practic.

Sănătate

Este o zi favorabilă activităților alături de cei dragi, mai ales dacă ai copii pentru că poți să te apropii de aceștia mai mult și să te simți încărcat de energia lor.

Horoscop zilnic Balanță – 23 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o formă de autoritate în viața ta. Activitățile casnice te enervează și nu le duci prea ușor la capăt.

Carieră și bani

Vei fi deseori scos din ritmul tău de vești, telefoane, mailuri și alte vizite sau întâlniri inoportune, așa că nu te aștepta să-ți termini tot ce ai în program.

Sănătate

Starea emoțională este destul de fluctuantă și s-ar putea ca amintirile să-și lase o amprentă puternică asupra ta.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 iulie 2021

Dragoste

Puțin mai multă grijă astăzi la felul în care comunici, să nu te ia gura pe dinainte și să nu spui lucruri care pot răni. Nu te lansa nici în promisiuni mărețe.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să vorbești doar dacă ai informații clare pe care te poți baza, mai ales dacă este vorba de a te contrazice cu cineva. S-ar putea să te concentrezi mai greu dacă ai de învățat ceva sau de negociat.

Sănătate

Dacă te urci la volan sau pleci într-o deplasare este bine să ai grijă la acte și la stările de oboseală și irascibilitae care te pot lua prin surprindere.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 iulie 2021

Dragoste

Pot apăre dsicuții în cuplu te teme ce țin de sexualitate și buget comun. Certurile pot lua naștere dacă te bazezi prea mult pe banii partenerului. Mai multă grijă la intențiile celor din jur.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar nu este deloc o zi bună. Poți primi vești proaste sau poți fi obligat să anulezi o plată, să renunți la un răsfăț din cauza bugetului limitat.

Sănătate

Cu cât te pui în valoare mai mult, chiar dacă este vorba de evidențierea unui talent personal, cu atât starea ta de spirit se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 iulie 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin zodia ta, însă face opoziție cu Mercur din sectorul parteneriatelor, aspect care arată o predispoziție spre conflicte în cuplu. Ești foarte perseverent dacă ai niște obiective de atins.

Carieră și bani

Tensiuni și neînțelegeri pot să ia naștere și în relațiile cu partenerii profesionali. Ai mai multă grijă și citește de mai multe ori un contract înainte de a-l semna. S-ar putea ca răbdarea să nu fie punctul tău forte astăzi.

Sănătate

Luna te susține din punct de vedere emoțional, însă nu reacționa pe bază de impuls și ține cont că poți capta mai ușor energiile din exterior, deci înconjoară-te de oameni pozitivi.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 iulie 2021

Dragoste

Faptul că simți nevoia de a te retrage în lumea ta interioară s-ar putea să nu fie înțeles de partener și să fii acuzat de indiferență.

Carieră și bani

Discuțiile cu colegii sau veștile care vin prin intermeidul job-ului nu-ți sunt deloc pe plac, însă nu te grăbi să tragi concluzii și nici să dai verdicte.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și te poate face mai irascibil, mai agitat mental și te poți simți mai neliniștit din cauza gândurilor și fricilor tale. Tehnicile de relaxare mentală te pot ajuta să te odihnești mai bine.

Horoscop zilnic Pești – 23 iulie 2021

Dragoste

Deși nevoia este de a fi alături de prieteni, azi fe intri în conflicte cu aceștia, fie eziți să spui ceea ce ai pe suflet. Posibile tensiuni cu copiii sau cu persoana iubită.

Carieră și bani

Ai putea să fii stimulat de faptul că nu spui lucrurilor pe nume și astfel să te exprimi mai bine prin scris. Creativitatea și simțul artistic pot ajuta la dezvoltarea unui proiect în care ești implicat.

Sănătate

Este o zi bună pentru a te răsfăța și pentru a-ți satisface micile plăceri cotidiene. Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Citeste articolul pe Gandul