Abonare la google news

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Care sunt nativii ce vor întâmpina mici neplăceri

În această săptămână predomină elementul Pământ, astfel că pare să fie mult mai armonioasă, fiindcă toate celelalte elemente sunt prezente în proporție oarecum egală. Motiv pentru care se susțin unele pe altele. 

Nu rata: Horoscopul clasic săptămânal 7 – 13 iunie 2021. Vărsătorii se pot (re)îndrăgosti brusc

Elementul Pământ predispune la introspecție, la o analiză profundă și obiectivă  a tuturor evenimentelor, astfel că este greu de crezut că vor izbucni conflicte foarte puternice în această săptămână. 

Totuși, elementul Apă, care imprimă sentimentul de frică, are o pondere destul de mare, prin comparație cu celelalte, în afară de Pământ – bineînțeles, motiv pentru care pot apărea evenimente generatoare de frică sau acțiuni săvârșite din energia fricii. 

Pe de altă parte, între cele două elemente care predomină săptămâna: Pământ și Apă este o relație conflictuală, astfel că punctual și în anumite zone ale țării,  ale lumii, oamenii pot fi mai agresivi, atât verbar, cât și fizic. 

Te-ar putea interesa: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Comunicarea va avea de suferit, în această săptămână

În această săptămână, elementul Foc este destul de puțin prezent, motiv pentru care oamenii pot deveni mai închiși, mai introverți, iar comunicarea să aibă de suferit la toate nivelurile. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, semnele zodiacale care intră în relație armonioasă cu energia acestei săptămâni sunt: Iepurele, Tigrul, Bivolul, Șobolanul Porcul, Câinele și Cocoșul.  Pentru aceste semne zodiacale, astrele aduc multe oportunități, atât în plan financiar – profesional, cât și familial. Pe de altă parte, nativii din an de Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș și Câine se vor confrunta cu tot felul de situații mai puțin bune, atât în plan personal, cât și profesional. 

Citește și: Horoscopul clasic lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Sursa foto: freepik.com

Citeste articolul pe Cancan