Abonare la google news

Horoscopul chinezesc pentru joi, 6 mai 2021. Este o zi guvernată de Lemn Yang și de Tigru

Elementul sinelui aflat în conflict cu influența astrală a zilei este Metalul Yang. Astfel că pentru acesta ziua este destul de tensionată, cu multe discuții care par interminabile, cu întâlniri epuizante și cu negocieri importante. 

Elementul sinelui Metal Yin se gândesc la bani, la veniturile lor, vor mai mult, cer mai mult și sunt cam nemulțumiți, pentru că nu primesc exact cât își doresc. 

Elementul sinelui Pământ Yin. Acesta se bucură de o zi excelentă, în care se întâlnește cu persoane dragi pe care nu le-a mai văzut de mult, în care totul îi iese exact cum și-a planificat, în care se simte bine, indiferent ce ar face. 

Posibile conflicte cu partenerii, pentru Pământ Yang 

Elementul Sinelui Pământ Yang poate intra în conflict cu partenerii, cu colaboratorii, fiindcă mai au de reglat anumite neclarități, fiindcă mai au de pus la punct aspecte care îi deranjează de mai mult timp, dar pe care le-au trecut cu vederea până acum. 

Elementele sinelui Apă yang și Apă Yin dau din noi dovadă de creativitate și adaptabilitate. Această zi le poate aduce oportunități la care nu se așteaptă.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin se gândesc la vacanță, la timpul liber pe care își doresc să îl petreacă alături de persoane pe care nu le-au mai văzut de mult sau cărora nu prea le-au mai acordat din timpul lor în ultima vreme. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin se bucură de o zi excelentă, în care pot primi ajutor din partea colegilor sau prietenilor, pentru a duce la îndeplinire ceea ce își propun. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Maimuță și foarte bună pentru nativii din an de Porc. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Citeste articolul pe Cancan