Horoscopul chinezesc pentru 24 februarie 2021. Este o zi guvernată de Apă Yin și de Iepure

Elementul sinelui susținut de influența energetică a acestei zile este Pământ Yang. Acest element se poate relaxa, după o perioadă destul de agitată, aglomerată cu proiecte cărora nu le-a putut spune “Nu”, fiindcă erau provocatoare. Culege roadele, celebrează și merge mai departe, sunt multe de făcut, iar el nu poate sta relaxat prea mult timp. 

Elementul Sinelui Pământ Yin se bucură și el de susținerea Apei Yin care îi aduce în atenție anumite oportunități financiare, pe care, de altfel, le aștepta de mult. Spre seară pot exista ceva conflicte cu superiorii, dar asta nu le strică prea mult buna dispoziție.

Citeste si:  Şcolile rămân închise până pe 7 februarie. Decizia CNSU

Intuiție și inspirație, pentru Metal yang și pentru Metal Yin

Pentru elementul Sinelui Metal Yang și Metal Yin ziua este guvernată de inteligență, de intuiție, de inspirație, astfel că este ziua în care ei găsesc soluții pentru orice provocare, pentru orice situație menită să îi dezechilibreze.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin au mai multe oportunități astăzi de a-și valorifica talentul oratoric, deoarece este momentul să își expună dorințele fie la serviciu, în fața șefilor, fie acasă, în fața partenerului care nu este complet de acord cu intențiile lor.

Citeste si:  Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Racii au energie și spor

Elementele Sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt mai preocupați de starea de sănătate, a lor și a familiei, posibil să programeze vizita la medicul, pentru o verificare de rutină sau pentru diverse dezechilibre în planul sănătății. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin se confruntă cu riscul unor amenzi de circulație sau al unor conflicte la locul de muncă, unde își petrec cea mai mare parte din timp. Nu prea pot fi diplomați astăzi, așa că este posibil să se certe cu mai multe persoane, apoi să regrete.

Citeste si:  Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, ziua este mai puțin bună, pentru nativii din an de Iepure, de Șobolan și de Cocoș. Iar pentru nativii din an de Câine, este o zi excelentă. 

Sursa: Cancan

 22 total views