Horoscopul chinezesc pentru 23 februarie 2021. Ziua de marți este guvernată de Apă Yang și de Tigru

Elementul sinelui bine susținut de astre în această zi de 23 februarie 2021 este Focul Yin, care poate relaționa foarte bine cu superiorii, ceea ce îi conferă la rândul lui un statut de autoritate în rândul colegilor. Oricum, ziua este favorabilă pentru manifestarea armonioasă a puterii personale, a charismei, a subliniat Gena Rusu, expertă în astrologia chineză. 

Nu rata: Horoscopul chinezesc săptămânal, 22-28 februarie 2021. Predomină elementul Lemn, urmat de Pământ și de Foc

Elementul sinelui Foc Yang este în ciocnire cu influența astrală a zilei, ceea ce înseamnă că, deși este început de săptămână, se simte deja obosit, surmenat, epuizat. Asta până spre după-amiază. Seara devine pline de energie și de creativitate, animând atmosfera ca de obicei. 

Citeste si:  Prognoza meteo 20 februarie. Revin ninsorile la sfârşitul săptămânii

Preocupări financiare și planuri pe termen lung, pentru Pământ Yang 

Elementul sinelui Pământ Yang și Pământ Yin este preocupat de bani, de investiții, de recuperarea unor datorii sau de realizarea unor planuri pe termen lung care să le aducă veniturile pe care și le doresc acești nativi.  Iar spre seară, merge într-o vizită neașteptată. 

Elementul Sinelui Metal yang și Metal Yin beneficiază de influența pozitivă a Apei care consumă din energia stagnantă, iar acești nativi ies din blocajele care durează de ceva timp. Astăzi poate apărea ideea salvatoare, soluția mult așteptată,

Elementul Sinelui Apă Yang și Apă Yin beneficiază de atenția șefului sau de atenția colegilor, alături de care creează planuri și strategii. Astăzi sunteți mai creativi decât de obicei, chiar și în relația de cuplu și cu copiii, dacă aveți. Reușiți să petreceți câteva momente de calitate în familie, la finalul zilei. 

Citeste si:  Bilanţ vaccinare 12 februarie 2021: Aproape 40.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Gena Rusu realizează horoscopul chinezesc exclusiv pentru CANCAN.ROGena Rusu realizează horoscopul chinezesc exclusiv pentru CANCAN.RO

Descoperă și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021. Taurii fac schimbări profesionale

Lemnul Yin și Lemnul Yang își îndreaptă și ei atenția către cei dragi, către provocările din viața personală și profesională. Apar idei, soluții, când se așteaptă mai puțin de la cine se așteaptă mai puțin. Important este să fie deschiși la o perspectivă nouă asupra situațiilor cu care se confruntă.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, astăzi sunt mai tensionați, cei născuți în an de Maimuță, iar cei născuți în an de Porc sunt favorizați de prietenia cu Tigrul din această zi. 

Citeste si:  Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 februarie 2021. Fecioarele pot culege roade profesionale

Gena Rusu a studiat timp de aproape 10 ani arta Feng Shui, astrologia chineză, PSYCH-K și Theta Healing. Dacă vă doriți să fiți la curent cu postările, sfaturile sale, o puteți găsi pe pagina sa oficială de Facebook sau pe site-ul personal, în cazul în care vreți faceți schimbări majore în viața dumneavoastră – de exemplu să vă reprogramați subconștientul și redobândiți puterea de a acționa; să învățați tehnici și metode simple de schimbare a convingerilor limitative etc.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro & captură video YouTube/ TED

Sursa: Cancan

 14 total views