Abonare la google news

Horoscopul chinezesc pentru 11 martie 2021. Joi este guvernată de Pământ Yang și de Cal

Elementul Pământ nu intră în ciocnire cu niciun alt element, așadar, ziua este mai puțin tensionată, în prima parte, pentru toate elementele sinelui. 

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Elementul sinelui Pământ Yang, dar și Pământ Yin, își concentrează atenția asupra muncii, socializează mai puțin, deși apar tot felul de invitații. Atenția lor este îndreptată în această zi asupra propriei persoane și își doresc să termine mai repede jobul, pentru a se relaxa, eventual la un film, alături de cei dragi.

Elementele Metal Yang și Metal Yin pot demara proiecte noi

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin sunt susținute de energia acestei zile, mai ales în prima parte, pentru a demara proiectele la care visează de mult timp. Șefii sunt de partea lor azi și beneficiază de sprijinul lor total.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin își fac planuri, însă partenrul de viață este posibil să nu fie întru totul de acord, astfel că pot apărea discuții, spre seară. Un lucru este cert, este nevoie de mai mulți bani, pentru a avea ceea ce își doresc și caută soluții.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin au o zi excelentă, seara – de asemenea, alături de familie, pot petrece timp de calitate. Tema principală de discuții sunt tot banii, și pentru ei.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin se bucură de o zi cu peripeții, cu multe drumuri de făcut, este indicat să fie atenți în trafic, deoarece există risc de accidente, nimic grav, însă suficient cât să le strice toată ziua.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în zi de Șobolan au o zi tensionată, cu conflicte, iar cei născuți în zi de Capră se bucură de susținerea astrelor în tot ce fac. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află aici.

Descoperă și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto: captură video YouTube / Joey Yap

Citeste articolul pe Cancan