Abonare la google news

Horoscop zilnic 4 septembrie 2021. Leii sunt energici și au poftă de viață

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu se bucură de tranzitul Lunii prin zodia lor și vor da dovadă de o energie ieșită din comun.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii și al distracțiilor, iar nativii vor fi dornici de ieșit din casă, de a-și dedica timpul micilor bucurii ale vieții și propriilor lor pasiuni. Horoscopul de azi le poate aduce momente romantice în cuplu și activități plăcute cu copiii, chiar o reapropiere mult necesară față de aceștia.

Horoscop Taur

Taurii vor fi nevoiți să se preocupe de niște activități casnice pe care le-au tot amânat în ultima vreme. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai răbdători cu cei dragi pentru sunt posibile conflicte cu părinții, mai ales pe teme mai vechi care au rămas nelămurite. În unele cazuri poate fi vorba de conflicte între viziuni, între de generații.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt mai autoritari astăzi în dialog și mai puși pe ceartă cu cei din jur, mai exact pe contraziceri. Nativii pot aduce acuze, mai în glumă, mai în serios, și dacă vor intra în dispute și conflicte de opinii, vor avea contraargumentele pregătite să-și înfrângă adversarul, iar apoi se vor bucura de victoria obținută cu surle și trâmbițe.

Horoscop Rac

Racii se preocupă foarte mult de situația financiară și fac fel și fel de calcule și socoteli. Nativii s-ar putea să fie nevoiți să facă o plată amânată sau să returneze o datorie. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot fi mai cheltuitori, mai ales către seară, dacă ies cu prietenii sau planifică o vizită la rude.

Horoscop Leu

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Leii se vor bucura de o doză de energie, entuziasm și pofta de viață. Nativii se vor simți în formă, dornici de afirmare și de ieșit în lume. Vor da dovadă de mai multă determinare, vitalitate, încredere în ei înșiși și putere mentală, însă mare grijă la tentația de a se certa cu partenerul din nimicuri.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia de interiorizare și nu se laudă cu prea mult chef de socializare, iar la baza acestor stări poate sta și oboseala acumulată în timpul săptămânii. Horoscopul de azi îi sfătuiește să nu se suprasolicite, să evite stările care le pot aduce tensiune nevrvoasă și să încerce să se odihnească mai mult.

 Horoscop Balanță

Balanțele resimt din plin nevoia de socializare, de ieșit cu prietenii și stat la povești, însă nu este deloc exclus ca tot din zona anturajului să vină și o mare dezamăgire astăzi. Nativii pot trăi un context care să-i pună pe gânduri și să-i facă să-și dorească să se îndepărteze de o persoană care le era destul de apropiată.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să fie mai autoritari cu cei din jur și trebuie să aibă grijă la ceea ce expun în fața altora, în public, pentru că există riscul să-și păteze imaginea. S-ar putea ca mulți nativi să fie stresați de un context profesional, poate de sarcini lăsate nerezolvate sau pur și simplu de faptul că nu se simt împliniți profesional.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de călătorii, însă astăzi mare grijă la cumpărarea biletelor sau la călătoria în sine. Pot apărea neplăceri în deplasări și de preferat ar fi să-și verifice actele și mijlocul de transport cu care pleacă la drum. Horoscopul de azi le cere să evite discuțiile în contradictoriu pe teme legate de politică și alte filozofii de viață pentru că pot intra în conflicte.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de unele nemulțumiri financiare, maia les dacă așteaptă ca niște bani să le intre în cont sau urmăresc evoluția unei investiții pe care au făcut-o. În schimb, este o zi foarte bună pentru reconectare la partener și pentru a readuce pasiunea în viața intimă.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia să cunoască persoane alături de care să se simtă în largul lor sau poate chiar să apară unele atracții de moment. Nativii care sunt parte a unui cuplu trebuie să aibă grijă la modul în care poartă un dialog cu partenerul de viață pentru că riscul de conflicte este destul de crescut în acest weekend.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt tentați să lucreze și astăzi și să uite că este zi liberă, mai ales dacă au lăsat sarcini neterminate la locul de muncă. Nativii au tendința de a se suprasolicita și nu este exclus ca unele simptome ale unor afecțiuni cu care s-au confruntat în ultimele luni să revină pentru a-i atenționa că este momentul să se odihnească.

Citeste articolul pe Cancan