Abonare la google news

Horoscop zilnic 4 august 2021. Săgătătorii pot avea probleme în călătorii

Horoscopul zilei de 4 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot avea parte de vești neplăcute în legătură cu o călătorie.

Aspectele tensionate care vizează semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) nu s-au încheiat și astăzi continuă cu un careu între planeta comunicării, Mercur, din zodia Leu și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur. Acest context aduce multă tensiune nervoasă, conflicte, dar și informații surprinzătoare, vești neplăcute și destabilizatoare care ne pot răsturna planurile. Nu este o zi bună pentru decizii importante.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie stresați cu niște planuri de petrecere a timpului liber și nu este exclus să apară schimbări neașteptate. Nativii pot fi mai conflictuali cu persoana iubită, dar și cu copii și nu este recomandat să ia decizii ce vizează viața sentimentală sau educația micuților. Horoscopul zilei le cere să evite speculațiile financiare!

Horoscop Taur

Taurii au din nou parte de formarea unui aspect tensionat în sectorul familiei, semn că tensiunile cu cei dragi nu s-au încheiat, ba chiar sunt în toi. Posibil ca unii nativi să primească vești surprinzătoare din partea familiei sau despre cineva din familie. Astăzi ar trebui să aibă mai multă grijă și la actele care vizează o locuință, dar și la discuțiile legate de bunuri patrimoniale.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multă agitație astăzi și o stare generală de nervozitate, dat fiind că, din nou, Mercur, guvernatorul lor este în aspecte tensionate. Nativii trebuie să aibă grijă la ceea ce spun pentru a nu regreta ulterior și să fie atenți la modul în care interpretează mesajele altora. Posibil să fie mai neîncrezători, mai suspicioși și să nu se poată concentra. Horoscopul zilei le cere să evite luara unor decizii importante și să fie mai atenți la negocieri, dar și la deplasări.

Horoscop Rac

Racii continuă seria nemulțumirilor financiare și astăzi ar putea primi vești neașteptate despre o sumă de bani sau despre salarizare, despre un comision, procent dintr-un proiect. Nativii, pe de altă parte, vor fi foarte conflictuali când vine vorba de bani, mai ales dacă li se reproșează cheltuielile făcute. De evitat luarea unor decizii financiare importante astăzi.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt iar în mijlocul arenei, de această dată ducând o luptă prin cuvinte. Nativii sunt tensionați, agitați și extrem de conflictuali și nu sunt excluse certurile cu superiorii. Pot veni neplăcute legate de un context profesional și nu numai. Poate fi vorba despre o schimbare de decizii și planuri neașteptată care să-i bulverseze pe moment.

Horoscop Fecioară

După ce ieri s-au bucurat de aspectele plăcute făcute de Venus, din zodia lor, iată că astăzi Fecioarele se supun din nou unui context tensionat făcut de Mercur, guvernatorul lor. În primul rând, nativii trebuie să fie atenți la mesajele pe care le transmit și la modul în care le interpretează pe cele primite, pentru că pot interveni erori de comunicare. În al doilea rând, s-ar putea să fie deosebit de agitați, stresați și obosiți la nivel mental și ar rebui să evite nu doar deciziile importante, ci și gândurile pesimiste.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot deveni mai certăreți cu cei apropiați și pot da naștere unor tensiuni în grupul de prieteni ca urmare a unor mesaje înțelese greșit. Totodată, nu este exclus ca unele planuri pe care le au să li se dea peste cap și asta să-i enerveze și mai tare. Horoscopul de azi le cere să evite să creadă tot ce promit prietenii și nici ei să nu se arunce în promisiuni. Sfaturile primite acum pot să nu fie cele mai bune. Profesional, sunt posibile conflicte cu cei cu care lucrerază într-un proiect.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot primi vești neașteptate și neplăcute legate de sectorul profesional, poate chiar legate de o avansare. Pe de altă parte, se întrevăd frustrări în cazul nativilor care trebuie să ia decizii și să vorbească în public. Posibil ca niște planuri legate de cariera lor să nu iasă conform așteptărilor. De evitat investițiile și tranzacțiile financiare!

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, însă conjunctura cu Mercur poate fi destul de neplăcută și poate aduce un risc mai mare de ceartă în cuplu, dar și în legăturile de natură profesională sau orice alt timp de legături pe care le au nativii cu cei din jur. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot primi vești care să nu le convină și să le dea peste cap niște planuri legate de o călătorie. Atenție la acte și la contractele care ar trebui semnate acum.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot fi mai tensionați la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul de viață, dacă se aduc în discuție teme legate de bani, fidelitate și viață intimă. Secrete pot ieși acum la suprafață. Posibil ca banii să devină motiv de ceartă și cu ceilalți, dacă nativii au de împărțit o sumă sau de primit de la alții. Azi este de preferat să evite investițiile și speculațiile, dar și să dea bani cu împrumut.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu se pot bucura de liniște nici astăzi pentru că Mercur din sectorul relațiilor este tensionat și le poate aduce conflicte cu cei din jur. Nativii se pot lua la harță cu partenerul de viață, pot fi deranjați de ceea ce spune acesta, iar veștile care vin din zona profesională, poate legate de un contract nu vor fi deloc mulțumitoare. Horoscopul de azi le cere să evite deciziile importante.

Horoscop Pești

Peștii pot trece prin momente conflictuale la locul de muncă și cu greu ajung la o înțelegere cu colegii. Pe de altă parte, pot primi vești surprinzătoare care au legătură cu locul de muncă, poate schimbări de program și de atribuții. Oricum, stresul și agitația interioară sunt la cote înalte și este nevoie de mai multă odihnă și relaxare.

Citeste articolul pe Cancan