vineri 3 decembrie 12:01 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Leii se pot îndrăgosti


Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu se pot îndrăgosti


Chiar dacă ziua demarează mai greu, după-amiază ne recăpătăm starea de bună dispoziție și vom avea o atitudine pozitivă în fața provocărilor, indiferent care ar fi acestea. Vom deveni mai curioși să cunoaștem lucruri noi și locuri noi, cu alte cuvinte, să explorăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt energici astăzi și dornici să-și pună la punct niște cunoștințe sau să își însușească noi abilități care să-i ajute pe calea progresului personal sau profesional. Nativii care își planifică o călătorie sunt sfătuiți să fie atenți la toate datele deplasării.

Horoscop Taur

Pentru Tauri se întrevăd preocupări menite să rezolve o situație financiară. Nativii pot primi ajutor sau pot ajunge la o cale de mijloc în cazul unei negocieri care vizează o sumă de bani sau un avantaj material, poate chiar un bun material.

Horoscop Gemeni

Gemenii fac tot posibilul să ajungă la o înțelegere cu un colaborator sau într-o relație profesională. De asemenea, și în cuplu vor depune eforturi considerabile pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop Rac

Pentru Raci se întrevăd situații mai puțin plăcute care vizează starea de sănătate. Nu este nimic grav, dar poate fi alarmant dacă este vorba de simptome mai vechi care se repetă și nu au fost tratate până acum.

Horoscop Leu

Pentru Lei se conturează o zi foarte bună, plăcută și intensă, în plan sentimental. Fie reușesc să se apropie de persoana iubită și să pună o piatră de temelie la relația existentă, fie fac un pas către o nouă relație, dacă sunt singuri.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se pot preocupa de rezolvarea unui context ce ține de actele unei case sau de chestiuni administrative legate de locuință. Posibil ca unii nativi să resimtă o mai mare presiune din partea familiei într-o anumită direcție de viață.

Horoscop Balanță

Balanțele pot afla informații importante sau pot purta dialoguri care vor veni cu revelații, cu momente de declick. Totuși, grijă la deplasări și la semnarea actelor. Aici se cere mai multă răbdare și atenție la detalii.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt preocupați să-și pună în ordine situația financiară, să reglementeze niște erori și să aducă plățile la zi. Astăzi sunt foarte cumpătați în cheltuieli și nu vor face excese, iar investițiile de acum se vor dovedi nu doar necesare, ci și de bună calitate.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt energici astăzi, mai ales în partea a doua a zilei. Sunt optimiști și încrezători în propriile lor forțe, dar vor manifesta și un ego mai mare care le poate pune piedici în relațiile cu ceilalți, fie personale, fie profesionale.

Horoscop Capricorn

Capricornilor le vor trece prin minte multe idei, planuri și proiecte astăzi, însă bine ar fi să nu se lase ghidați doar de visare, ci să-și asculte și intuiția. Se recomandă mai multă odihnă și mai puțină solicitare nervoasă.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se vor bucura de prezența prietenilor, dacă nu azi, cel puțin vor pune la cale o întâlnire pentru mâine. Nativii, deși morocănoși în prima parte a zilei, devin foarte sociabili după-amiază și dornici de a se implica în fel și fel de discuții și activități.

Horoscop Pești

Peștii reușesc astăzi să se pună bine cu superiorii și să-și reabiliteze imaginea afectată de bârfe și zvonuri. Unii nativi se pot bucura de un succes profesional și pot să devină mai vizibili și, implicit, să primească aprecieri.

Cancan.ro