Abonare la google news

Horoscop zilnic 29 august 2021. Săgetătorii se pun pe primul loc

Horoscopul zilei de 29 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător se pun pe primul loc într-o situație ce ține de viața personală sau profesională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de vești bune, ajutor și sprijin venite din partea prietenilor, apropiaților în desfășurarea unor sarcini și activități. Pentru mulți nativi poate fi vorba de idei bune pe care le pot folosi ca suport profesional, poate soluții despre cum să-și eficientizeze munca.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de vești financiare sau discuții pe teme legate de bani. Posibil ca un context profesional să le aducă o sumă de bani, poate chiar o mărire de salariu, un bonus, o propunere nouă de a face bani. Poate fi vorba, de asemenea, de recunoașterea unor merite și de ocazia de a-și îmbunătăți veniturile astfel. Sunt nativi care-și pot valorifica un talent, pot primi șansa de a face bani din talentele lor.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte astăzi de momente de conștientizare care îi ajută să-și dea seama de direcția de viitor pe care trebuie să se încadreze. Desprinderea de trecut nu este ușoară, dar cel puțin au un țel pentru care sunt hotărâți să lupte. Horoscopul de azi le poate aduce momente importante în cuplu și în relațiile cu ceilalți. Posibile discuții despre viitorul unei relații, colaborări, contract.

Horoscop Rac

Racii au ocazia să se detașeze de ceva toxic, să depășească o durere, să ierte pe cineva din trecut, să amelioreze o problemă de sănătate. Nativii pot găsi soluții de rezolvare a unui context profesional, posibil legat de modul în care își desfășoară sarcinile. Posibil ca unele situații de familie să fie destul de obositoare și să-i agite pe nativi peste măsură astăzi.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu pot primi ajutor sau sprijin din partea prietenilor într-o problemă relațională, partenerială. În alte cazuri poate fi vorba de un moment tensionat în relațiile sentimentale sau cu copiii. Nativii pot dezvolta astăzi un ego foarte mare și pot avea nevoie de aprecieri mai mult ca niciodată. Horoscopul zilei le cere să evite speculațiile financiare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să nu asculte ce zic alții pentru că pot fi foarte ușor afectați de ceea ce aud. O bârfă poate veni ca un pumnal pentru ego-ul lor, astăzi suficient de mare. Deși este duminică, unii nativi pot munci, iar găsirea echilibrului între familie și carieră, între activitățile cu cei dragi și cele de ordin profesional este esențială astăzi pentru a se evita conflictele.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își pun creativitatea în valoare, își exprimă simțul artistic și se pot apropia de niște idealuri avute. Posibil ca unii nativi să aibă parte de conștientizări importante, de revelații și astfel să-și dea seama cum să ajungă acolo unde visează. Mulți pot găsi domeniul către care să se îndrepte, pot studia ceva nou, pot obține o diplomă.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au șanse să găsească variante, soluții sau să aibă idei despre cum să rezolve o problemă financiară, astfel încât să-și echilibreze veniturile și să nu mai depindă de alții. Horoscopul de azi le cere să evite investițiile riscante, cheltuielile majore și modalitățile care promit câștiguri rapide.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot reuși, printr-o comunicare sinceră, deschisă, să ajungă la o înțelegere în cuplu. Nativii pot discuta despre viitorul unei relații, pot stabili direcții comune cu partenerul, însă de data aceasta luând mai mult în calcul ceea ce-și doresc ei, punându-se pe ei pe primul loc. Chiar dacă este duminică, atenție la conflictele cu superiorii sau colaboratorii.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot analiza o ofertă de muncă avantajoasă sau își pot face planuri profesionale pentru perioada următoare sau chiar pe termen lung. Este o zi bună să facă loc în mintea lor unor noi credințe și principii de viață. Horoscopul zilei le cere mai multă odihnă și relaxare, mai multă atenție acordată stilului de viață.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o zi foarte bună, au mai mult entuziasm, optimism și poftă de viață și pot face declarații de dragoste, dar mai ales pot reaprinde pasiunea în cuplu. Ceea ce le poate strica buna dispoziție este o situațe financiară, mai ales dacă trebuie să ia o decizie legată de un credit, o investiție, o datorie/împrumut.

Horoscop Pești

Peștii se pot simți mai neliniștiți emoțional astăzi și se pot lăsa măcinați de o situație legată de viața de familie, de viața de cuplu sau de cariera lor, poate de un parteneriat profesional, situație pe care nu o văd clar și nu știu ce decizie să ia. Este foarte important să facă un efort pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și să amâne un răspuns final deocamdată.

 

Citeste articolul pe Cancan