Abonare la google news

Horoscop zilnic 28 august 2021. Racii pot fi dezamăgiți de prieteni

Horoscopul zilei de 27 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac pot fi dezamăgiți de prieteni sau asociați.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 AUGUST 2021. PEȘTII ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC RELAȚIILE AFECTIVE)

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar și de propuneri financiare neașteptate prin care să-și crească veniturile. Senzația de nesiguranță financiară poate fi destul de mare astăzi, de aceea ar fi bine să nu se grăbească în luarea deciziilor majore pentru că pot fi influnțați de această temere de moment.

Horoscop Taur

Taurii au și astăzi parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, însă întâlnirea cu Uranus poate adduce multă instabilitate emoțională și o nevoie de schimbare mai mare. Totodată, este posibil ca unele frici ale nativilor să se accentueze. Horoscopul de azi le cere să fie deschiși la schimbări, dar să nu parieze totul pe o carte.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte astăzi de incertitudini, nesiguranțe și o stare de agitație interioară mai mare. Nativii pot fi mai derutați cu privire la unele situații din trecut, iar gândurile lor, frământările pe care le-au acumulat în ultima vreme se pot accentua. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea parte de unele schimbări care să-i determine să se desprindă de ceva din trecut, să se detașeze.

Horoscop Rac

Racii pot simți un soi de revoltă vizavi de prieteni, pot avea îndoieli cu privire la cei din anturaj și chiar pot alege să evite anumite întrevederei. Totodată, nativii s-au săturat să fie umărul pe care ceilalți să plângă, să fie stâlpul de sprijin al tuturor și se pot simți dezamăgiți nu doar de prieteni, ci și de asociați cărora le-au acordat încrederea. Nu este o zi bună pentru planuri de viitor pentru că acestea se pot dovedi nesigure, incerte.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie măcinați și astăzi de un context legat de carieră, mai ales dacă trebuie să ia niște decizii profesionale majore. Pot resimți o stare de nesiguranță sau, din contră, pot dori să se detașeze de un context. Atenție la manifestările în public pentru că imaginea le poate fi afectată.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt frământate de un context ce vizează principiile lor de viață, convingerile și credințele. Posibil ca nativii să aibă parte de un conflict între datorie și conștiință. Horoscopul de azi le aduce și o curiozitate ieșită din comun și pot căuta să se documenteze în anumite direcții sau să testeze acuratețea unor informații primite.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt strsați de un context legat de bani și bunuri materiale. Nativii sunt sfătuiți să nu aibă încredere în propunerile altora și să evite acțiunile care privesc sume mari de bani. Pot apărea surprize neplăcute. Sunt cazuri în care pot fi forțați de un context să accepte niște schimbări financiare deloc dorite.

 Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, întâlnirea de azi dintre Lună și Uranus în sectorul relațiilor poate fi neplăcută pentru că poate aduce răsturnări de situație neașteptate în cuplu sau în zona profesională. Este foarte probabil ca mulți nativi să trăiască cu un sentiment de neîncredere vizavi de o persoană și să se gândească la o posibilă încheiere a unei relații.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să fie atenți la sănătate. Este posibil ca zona gâtului, dantura și tiroida să le dea bătăi de cap acum. În plus, un factor agravant poate fi stresul profesional și oboseala acumulată. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot veni sarcini care cer atenție sporită și care pot da peste cap un program pe care-l au.

Horoscop Capricorn

Capricornii s-ar putea să aibă parte de stări de agitație și irascibilitate cauzate de evenimente neașteptate care se petrec în zona sentimentală. Unii nativi pot fi nervoși din cauza faptului că nu au timpul liber suficient pentru nevoile personale. Horoscopul zilei le poate aduce discuții cu copiii destul de serioase sau situații legate de aceștia care cer  mare atenție și răspundere din partea lor.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie atenți la situații ce țin de locuință care le pot cere mai multă grijă și implicare. Posibil să se strice ceva în casă și să fie nevoiți să ia atitudine rapid neexistând posibilitatea de amânare. Horoscopul zilei de 28 august le cere să fie mai calmi, mai îngăduitori și înțelegători cu membrii familiei, mai ales cu părinții și cu cei mai în vârstă.

Horoscop Pești

Peștii trebuie să fie atenți la comunicare pentru că există posibilitatea să deranjeze pe ceilalți cu afirmațiile lor sau se pot lăsa ușor dezechilibrați de niște vorbe care le ajung la ureche. Nu trebuie să creadă tot ce aud și nici să ia decizii impoartante sau să dea verdicte sub impulsul momentului. Mai multă grijă la negocieri și deplasări.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2021)

Citeste articolul pe Cancan