joi 25 noiembrie 1:01 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2021. Fecioarele își pot pierde energia mai ușor

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară se pot stresa mai mult și își pot pierde energia mai repede.


Astăzi putem fi mai tentați să cheltuim pentru a ne distra și a ne face poftele. Avem mai multă nevoie de afecțiune, de gesturi tandre, iar dacă nu le primim, putem cădea pradă cumpărăturilor pe fond emoțional. În plus, putem avea parte de surprize mai puțin plăcute în plan sentimental care să ne trimită, de asemenea, la shopping.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii pot apela la unele economii pentru a se răsfăța și nu ar fi o problemă, dacă nu ar depăși bugetul. Totodată, există o tendință de a cheltui pentru alții, de exemplu să cumpere un cadou scump persoanei iubite sau să le îndeplinească niște pofte destul de costisitoare copiilor.

Horoscop Taur

Taurii pot fi deranjați de atitudinea cuiva din familie, poate de modul în care cei dragi se comportă sau poate de viziunile și principiile învechite ale acestora. În alte cazuri, nativii pot avea tensiuni cu partenerul din cauza părinților sau a unei situații ce ține de gospodărie.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot fi deranjați de cuvinte și mesaje pe care le primesc, de discuții pe care le poartă, mai ales dacă acestea au legătură cu trecutul lor. Posibil să audă fel și fel de vești care să-i necăjească și să-i scoată din ritm sau să le declanșeze amintiri mai puțin plăcute.

Horoscop Rac

Racii s-ar putea vedea nevoiți să scoată niște bani din buzunar pentru a susține un proiect sau poate pentru a ieși cu prietenii, pentru a-și satisface niște pofte. Problema este că nu au acești bani și nici nu sunt dispuși să apeleze la economiile lor și asta îi poate mâhni pe moment.

Horoscop Leu

Pentru Lei se anunță o zi cu stres și multe responsabilități cărora trebuie să le facă față, atât profesional, cât și în familie. Partea cu plus este că vor avea forță, ambiție și determinare să le facă față. În relații vor să aibă ultimul cuvânt de spus, însă pot exagera cu autoritate.

Horoscop Fecioară

Fecioarele ar trebui să facă un efort și să vadă doar partea plină a paharului într-o situație cu care se confruntă. Azi au tendința să se frământe pentru fleacuri, să-și pună prea multe întrebări și să-și facă mustrări de conștiință, și nu vor reuși decât să-și irosească energia inutil.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de unele nemulțumiri care vin din zona prietenilor sau, în alte cazuri, un proiect în care sunt implicați trece printr-un impas. Chiar dacă simt că lucrurile scapă de sub control, nu este momentul să ia decizii importante.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni poate fi o zi a revoltelor, atât în cuplu, cât și în plan profesional. Nativii nu sunt deloc dispuși la compromisuri și nici nu acceptă atitudinile autoritare ale altora. Pot avea tendința de a-și depăși atribuțiile și ar trebui să evite aceste manifestări.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu energie și cu o stare de bine, însă problemele care apar pe parcurs la locul de muncă, poate sarcinile neprevăzute și schimbările de program neașteptate, îi agită și-i scot din ritm. Reușesc să se mobilizeze și să se reorganizeze astfel încât să încheie ziua pe plus.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot ceda ușor în fața unor tentații, fie sentimentale, fie din categoria viciilor, așa că astăzi ar trebui să facă un efort și să devină mai conștienți de riscuri. Plăcerile de moment pot fi destul de costisitoare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot intra în conflicte cu partenerul de viață și cel mai probabil treburile casnice vor face obiectul reproșurilor. Totuși, acuze pot veni și dacă nativii dedică prea mult timp carierei și prea puțin familiei.

Horoscop Pești

Peștii pot întâmpina astăzi fel și fel de probleme la locul de muncă, mai ales cauzate de o proastă comunicare cu colegii, caz în care și echipamentele tehnice pot fi de vină. Nativii ar trebui să se asigure că au înțeles exact ce au de făcut înainte de a se apuca de treabă.

Cancan.ro


Stirile.eu