miercuri 24 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 24 noiembrie 2021. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor.


Mercur, planeta comunicării și a gândirii, intră astăzi în zodia Săgetător, pe care o va tranzita până pe 13 decembrie. În toată această perioadă s-ar putea să nu fim prea atenți la detalii, ci să fim focusați pe imaginea de ansamblu, de aceea trebuie să avem grijă la negocieri și la deciziile importante pe care trebuie să le luăm. În schimb, ne stimulează să studiem, să ne dezvoltăm prin cunoaștere, să descoperim noi căi de evoluție și să căutăm soluții ingenioase pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii vor avea ocazia să învețe lucruri noi, fie să studieze ceva, fie să se descopere mai bine pe ei înșiși pentru că Mercur le va da multe teme de gândire în perioada care urmează. Pot rezolva situații juridice, ce țin de acte și pot obține aprobări mai ușor.

Horoscop Taur

Pentru Tauri urmează discuții în cuplu despre administrarea bugetului comun sau negocieri legate de bani care trebuie investiți împreună cu alte persoane. Se pot discuta și probleme legate de viața intimă sau legate de oficializarea unei relații ascunse.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot profita de acest tranzit al lui Mercur pentru a-și îmbunătăți comunicarea în cuplu și pentru a vedea dacă idealurile și principiile lor de viață sunt compatibile cu ale partenerului. Se întrevăd negocieri profesionale avantajoase în perioada ce urmează.

Horoscop Rac

Pentru Raci se poate deschide o etapă profesională mai stresantă, care-i va stimula să-și schimbe stilul de viață și modul în care se raportează la muncă. Dacă pierd prea multe resurse, nu ar strica să se orienteze spre altceva.

Horoscop Leu

Leii pot profita de perioada următoare pentru a vorbi mai mult cu persoana iubită, pentru a-și exprima sentimentele sau, dacă sunt singuri, pentru a flirta și a cuceri persoana care le place. Și comunicarea cu copiii se va îmbunătăți. Au idei creative și inspirate și sunt mai optimiști.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia să se apropie mai mult de familie, să dezbată subiecte mai delicate care să-i apropie de cei dragi, mai ales că acum gradul de înțelegere și toleranță este mai mare. Se pot purta discuții despre casă, acte patrimoniale, despre o mutare sau pur și simplu despre trebuințele căminului.

Horoscop Balanță

Balanțele vor fi susținute din plin în tot ce ține de comunicare, în discursuri, negocieri, în procesul de învățare sau dacă trebuie să dea un examen. Nativii vor fi foarte convingători și își vor exprima punctul de vedere cu fermitate.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor le pot veni idei inedite despre cum să-și crească veniturile sau pot intra în posesia unor ponturi care să-i ajute să-și valorifice niște economii. Tranzacțiile imobiliare le pot aduce bani în perioada următoare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au toate motivele să se bucure de intrarea lui Mercur în zodia lor pentru că își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare. Dacă până acum au preferat să tacă, de acum vor spune ceea ce gândesc fără ezitări. Pot avea idei sclipitoare în perioada care urmează.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor trece prin procese de introspecție și vor analiza pe toate părțile situații de viață cu care s-au confruntat. Intuiția va crește și sunt sfătuiți să-și asculte mai mult vocea interioară și să nu încerce să fie nici prea raționali, dar nici prea visători.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători urmează o perioadă în care vor socializa foarte mult și pot cunoaște oameni care să-i inspire și de la care să primească sfaturi înțelepte. Pot avea idei bune care să conducă la succesul unui proiect și cineva îi poate susține să-și materializeze un vis.

Horoscop Pești

Peștii vor avea tot suportul lui Mercur în dialogurile cu superiorii și pot negocia mai ușor o situație profesională. Pot lua decizii importante legate de carieră. Pe de altă parte, în cuplu se poate discuta despre oficializarea relației.

Cancan.ro


Stirile.eu