marți 23 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 23 noiembrie 2021. Leii au nevoie de mai multă odihnă

Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au nevoie de mai multă odihnă.


Astăzi suntem mai preocupați de nevoile emoționale, de casă și familie, de conservarea bunurilor materiale, și ne dorim stabilitate și siguranță. Suntem mai sensibili și mai dispuși să facem gesturi tandre, romantice pentru a-i apropia pe ceilalți de noi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii trebuie să găsească un echilibru între carieră și familie și acolo unde simt că nu mai fac față, să apeleze la ajutorul celorlalți. Este fără rost să-și piardă energia cu treburi mărunte și ar face bine să mai delege din sarcini.

Horoscop Taur

Taurii au parte de o zi foarte bună la capitolul comunicare și pot negocia un contract important sau pot ajunge la un consens cu un colaborator sau partener de afaceri. În cuplu este momentul potrivit să spună ce au pe suflet, dar și ce-și doresc pe termen lung de la relație.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot resimți niște dezechilibre financiare de moment, însă tocmai această nesiguranță îi poate stimula să facă niște ore suplimentare sau să se implice în activități extra-job care să le aducă niște bani în plus.

Horoscop Rac

Racii se simt puternici din punct de vedere emoțional, dar și curajoși și încrezători în forțele lor. Starea de sănătate este bună și pot fi foarte creativi la locul de muncă sau în activitățile întreprinse. Pot începe noi relații sau își pot consolida relația în care se află prin gesturi romantice.

Horoscop Leu

Leii sunt mai sensibili decât de obicei și pot avea nevoie să se retragă în liniște, să mediteze sau să se odihnească. Este posibil să nu fie mulțumiți de o situație petrecută la locul de muncă, de faptul că nu fac ceea ce le place și asta să-i mâhnească.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de o zi pe placul lor. Vor socializa mai mult, se vor întâlni cu prietenii și s-ar putea chiar să și flirteze cu cineva din anturaj, dacă sunt singure. Este o zi bună pentru a obține aprobări și avize care să ajute la demararea unui proiect.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, ziua vine cu o mai mare nevoie de afirmare profesională și vor obține mai ușor aprecierile superiorilor dacă-și pun talentele și abilitățile în valoare. Pot primi sprijinul și ajutorul celor apropiați pentru a-și atinge un obiectiv.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor, ziua de astăzi le aduce clarificări și lămuriri și-și pot pune ordine în idei, ba chiar pot lua unele decizii importante privind o deplasare, un curs sau o situație juridică. Sunt foarte intuitivi și înțelepți în raționament și nu dau greș în alegerile făcute.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, nevoia de a-și asigura niște bunuri materiale este mare și îi poate determina la unele acțiuni financiare pe care le gândeau de ceva vreme. Pe de altă parte, este o zi bună să clarifice cu partenerul de viață niște situații ascunse sau din trecut.

Horoscop Capricorn

Capricornii trec printr-o etapă bună în viața de cuplu și reușesc să-și facă planuri de viitor cu partenerul. Totodată, pot apărea unele gelozii din cauza prietenilor, dar vor fi rapid aplanate. Profesional, au mari șanse să primească un ajutor sau o sponsorizare pentru un proiect.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, ziua vine cu multe activități la locul de muncă, însă și cu rezistența fizică necesară pentru a face față efortului și stresului. Sunt motivați să rezolve niște sarcini rapid, să încheie un proiect și pot primi aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop Pești

Peștii au parte de o zi bună în plan sentimental și pot face progrese remarcabile într-o poveste de iubire sau chiar în relația cu copiii. În cazul celor singuri, s-ar putea să apară o atracție față de o persoană din anturaj cu care împărtășesc aceleași idealuri.

Cancan.ro


Stirile.eu