luni 22 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 22 noiembrie 2021. Soarele intră în zodia Săgetător


Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au parte de intrarea Soarelui chiar în zodia lor și astfel lumina se aprinde în viața lor.


Săptămâna aceasta se anunță mult mai liniștită față de cea anterioară, dar și mai optimistă, dat fiind că Soarele își începe tranzitul de aproximativ o lună prin zodia Săgetător. Cu toții ne vom bucura de o doză mai mare de pozitivism și vom fi mai interesați să explorăm noi zone, să experimentăm noi trăiri, să creștem și să facem progrese în diferite direcții.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci se aprinde dorința de a călători și chiar dacă nu toți vor pleca peste mări și țări, călătoriile virtuale și cu gândul, poate cu ajutorul unei cărți sau unui curs la care se înscriu, le vor aduce aceleași bucurii. Nativii devin mai aventurieri, puși pe distracție și dornici de cunoaștere.

Horoscop Taur

Pentru Taurii se face lumină în sectorul intimității și al lucrurilor ascunse și se pot debarasa mai ușor de anumite temeri și dependențe. În plus, vor avea ocazia să rezolve situații financiare care implică terțe persoane sau instituții și se pot folosi de resursele altora pentru a se afirma. Grijă la pierderile de energie.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de intrarea Soarelui chiar în sectorul relațiilor lor și vor avea ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu sau să dea un nou sens unei relații. Vor căuta să se facă remarcați și apreciați. Și relațiile profesionale sunt avantajate și vor putea să se bazeze mai mult pe ceilalți.

Horoscop Rac

Pentru Raci începe o perioadă în care își vor canaliza atenția asupra stilului de viață și asupra sănătății, capitole la care vor dori să aducă îmbunătățiri. Devin mai rezistenți, nu mai pierd atâta energie și asta îi va ajuta inclusiv în desfășurarea sarcinilor de la locul de muncă.

Horoscop Leu

Leii pot în sfârșit să răsufle ușurați pentru că începe o perioadă în care își recapătă entuziasmul și pofta de a trăi. Vor fi mai creativi, mai dornici de distracție, și își recâștigă puterea în fața altora. Pentru cei singuri poate fi un tranzit aducător de iubire și noi relații.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare începe o perioadă în care va prima grija față de viața de familie și mulți nativi vor dori poate să-și redecoreze locuința, să-i aducă un plus de strălucire, mai ales dacă lucrează de acasă. Înțelegerea trecutului și a unor emoții profunde vor contribui la îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt stimulate în tot ce ține de comunicare. Se vor exprima creativ și se pot pune în lumină prin felul în care vorbesc și gândesc. Vor avea putere de convingere și susținere în negocieri.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni începe o perioadă în care se vor preocupa de creșterea veniturilor, însă cel mai probabil vor face și cheltuieli pe măsură, mai ales pentru cei dragi sau pentru casă. Vor fi nativi care-și vor pune mai mult în lumină talentele personale și chiar le vor monetiza.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt vedetele acestei perioade, dat fiind că Soarele intră chiar în zodia lor. Își vor recăpăta energia, vitalitatea și pofta de viață, iar cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate le vor depăși. Vor avea mai multă voință și încredere în propria lor persoană.

Horoscop Capricorn

Capricornilor li se luminează un sector al sănătății, de aceea în perioada următoare trebuie să se odihnească mai mult și să se preocupe de afecțiunile cronice sau de cele ignorate până acum. Dorința de a câștiga cât mai mulți bani aduce pierderi de energie și îi poate obosi peste măsură.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, se deschide o perioadă în care vor deveni mai sociabili și mai dornici să iasă cu prietenii. Pot intra în noi cercuri sociale și pentru cei singuri acest aspect poate aduce chiar și un potențial partener. Pot prelua controlul unui proiect și vor fi mult mai optimiști în privința planurilor de viitor.

Horoscop Pești

Peștii au parte de o revigorare a situației profesionale în perioada aceasta. Cresc ambițiile și dorința de afirmare, iar nativii se vor lupta pentru a-și atinge niște obiective legate de carieră și statut social. S-ar putea ca tot acest context să vină și cu mult stres și oboseală.

Cancan.ro