duminică 21 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2021. Vărsătorii pot dezvolta atracții ascunse

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au tendința de a fi atrași de persoane indisponibile sau de a intra în relații secrete.


Săptămâna se încheie într-o notă mai optimistă, dar și mai profundă. Facem un bilanț foarte atent a ceea ce am trăit în ultimele zile și putem trage niște concluzii înțelepte care să ne ajute pe viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 NOIEMBRIE 2021. SCORPIONII POT ÎNCHEIA RELAȚII)


Horoscop Berbec

Berbecii reușesc să facă față unor stări emoționale mai apăsătoare sau presiunii care vine de la ceilalți. Discută cu mai mult calm, pot aborda și teme mai sensibile, iar părerile lor sunt ascultate și respectate.

Horoscop Taur

Pentru Tauri este o zi bună să poarte discuții cu partenerul de viață legate de viitor, de idealuri și să își facă planuri pe termen lung. Nativii au putere să spună tot ceea ce gândesc despre relație pe un ton calm și liniștit.

Horoscop Gemeni

Gemenii ar trebui să se concentreze astăzi doar pe sarcinile cu adevărat importante și să evite să-și piardă energia și timpul cu fleacuri. Au nevoie de relaxare și acum se pot mobiliza să pună totul la punct în timp util și să se și odihnească.

Horoscop Rac

Pentru Raci săptămâna se încheie într-o notă veselă. Nativii își dedică timpul liber activităților distractive, petrec momente frumoase cu copiii sau cu persoana iubită și cuceresc prin felul de a comunica și de a-și exprima sentimentele.

Horoscop Leu

Leii ar trebui să profite mai mult de contextul zilei pentru a sta de vorbă cu cei dragi și a încerca să înnoade relațiile stricate în timpul săptămânii. Au puterea necesară de a întoarce niște cuvinte în favoarea lor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au nevoie să stea de vorbă cu o persoană dragă, de încredere, au nevoie să ceară niște sfaturi sau să-și lămurească niște situații trăite de curând. Sunt foarte bine susținute în comunicare și pot avea mai multă răbdare față de zilele trecute.

Horoscop Balanță

Balanțele încheie o săptămână care a avut impact în sectorul lor financiar și chiar dacă au rămas cu portofelul gol reușesc să vadă partea cu plus a paharului, ceea ce le oferă încredere și le stimulează să caute soluții de redresare. Cei dragi le pot oferi sprijin în acest sens.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot relua discuțiile care au creat neînțelegeri pe parcursul săptămânii pentru că astăzi le pot aborda cu mai mult calm și luciditate și pot ajunge la rezultate mult mai bune, chiar și la o împăcare, acolo unde este cazul.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii resimt din plin oboseala, însă partea cu plus este că astăzi reușesc să se liniștească și să-și încarce complet bateriile. Au mai multă încredere în forțele proprii și asta îi poate ajuta să lămurească o situație tensionată cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn

Capricornii se automotivează și reușesc să se mobilizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru a-și transforma visele în realitate. Pot profita pentru a clarifica neînțelegerile apărute în anturaj, de această dată având o atitudine mult mai hotărâtă și impunătoare.

Horoscop Vărsător

Și Vărsătorii se pot mobiliza și se pot reîncărca cu energie după această săptămână care și-a pus amprenta în plan profesional. Cel puțin, sunt mai dornici să găsească un echilibru între viața personală și carieră. Atenție la atracții ascunse și la persoanele indisponibile emoțional.

Horoscop Pești

Peștii pot face pace cu cei cu care au fost în conflicte și se pot împăca cu partenerul de viață, dacă s-a pus problema unei despărțiri. Astăzi ajung mai ușor la o viziune comună și își pot face strategii de viitor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021.)

 

Cancan.ro


Stirile.eu