sâmbătă 20 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2021. Peștii au tendința de a spune neadevăruri

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au tendința de a distorsiona adevărul și de a spune lucrurile altfel decât s-au petrecut în realitate.


După Luna Plină și Eclipsa de Lună de ieri, iată că și astăzi avem parte de un aspect tesionat pe cer. Mercur din Scorpion formează astăzi un careu cu Jupiter din zodia Vărsător, iar acest context este destul de neplăcut deoarece rațiunea intră în conflict cu intuiția. Astfel, suntem indeciși și nehotărâți, predispuși la minciuni, dar și la greșeli de raționament și la încăpățânare, de aceea nu ar trebui să luăm decizii importante.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care-și administrează finanțele, atât ale lor, cât și ale altora, și să evite să dea sau să ia bani cu împrumut. Au tendința de a-și amplifica niște temeri financiare și pot dezvălui secrete fără să-și dea seama.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la dialogurile cu ceilalți pentru că pot spune lucruri care să le afecteze imaginea sau pot face unele dezvăluiri care să ajungă în public. Pot exagera cu cheltuielile și pot deveni suspicioși în cuplu.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu vor fi într-o dispoziție prea bună astăzi și s-ar putea să se teamă prea mult pentru locul de muncă sau pentru sănătatea lor sau a cuiva drag. Se întrevăd neînțelegeri în cuplu și nu vor reuși să ajungă la un numitor comun cu partenerul.

Horoscop Rac

Racii trebuie să aibă grijă la flirturile nevinovate care pot deranja partenerul și pot aduce reproșuri din partea acestuia. Este recomandat să se evite jocurile de noroc și orice formă de speculație financiară.

Horoscop Leu

Leii au parte de o altă zi plină de discuții în contradictoriu în familie, iar de data aceasta este posibil ca și partenerul de viață să vină cu pretenții prea mari, iar nativii să explodeze. Mare grijă la cuvinte pentru că ceea ce spun acum nu se va uita prea curând.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt agitate mental, pot vorbi în exces și astfel să-i deranjeze pe cei din jur. Pot transmite informații eronate, pot înțelege greșit un mesaj și pot spune și ceea ce ar trebui să țină doar pentru ele. Nu își pot canaliza ideile într-o direcție și sunt indecise.

Horoscop Balanță

Balanțele pot lua decizii financiare greșite și pot pierde bani prin speculații financiare. În plus, au tendința de a exagera cu cheltuielile pentru a impresiona pe cineva sau pur și simplu pentru a se răsfăța.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt iar în centrul atenției, iar aspectul de astăzi îi poate face să exagereze într-o ceartă, să fie acizi și ironici și să spună lucruri care să-i afecteze pe cei dragi, lucruri destul de greu de iertat ulterior.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot dezvălui secrete, pot spune tot ceea ce-i apasă doar pentru a se debarasa de frământări, însă își pot răni partenerul destul de ușor. Pe de altă parte, nu este deloc exclus ca ei să fie cei care află niște lucruri ascunse și jocuri de culise ale partenerului care să-i doară.

Horoscop Capricorn

Capricornii se pot certa cu prietenii din cauza unei sume de bani sau pot exagera cu cheltuielile doar pentru a demonstra celor din anturaj situația lor financiară. S-ar putea ca cineva apropiat să le facă niște reproșuri care să le afecteze stima de sine.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt foarte nedumeriți de o situație profesională și nu se pot bucura de ziua liberă până când nu află un răspuns. Pe de altă parte, au tendința de a cheltui în exces, pe lucruri inutile. Mai multă grijă la imagine și la discuțiile cu autoritățile.

Horoscop Pești

Peștii își pot face planuri de viitor acum, însă trebuie să aibă grijă că pot fi mult prea optimiști sau pot trece cu vederea detalii importante. S-ar putea ca niște vești primite sau o discuție cu partenerul de viață să le strice ziua.

Cancan.ro


Stirile.eu