vineri 19 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 19 noiembrie 2021. Lună Plină și Eclipsă de Lună în zodia Taur

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur au parte de o schimbare majoră de destin adusă de Eclipsa parțială de Lună din zodia lor.


Astăzi se formează Lună Plină în zodia Taur, eveniment însoțit de o Eclipsă parțială de Lună care poate aduce surprize neașteptate în viața noastră și răsturnări de situație. Unele capitole se pot încheia pentru a face loc altora noi. Sunt posibile întâlniri de destin, karmice, dar și evenimente neprevăzute care vizează latura sentimentală și financiară.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii sunt atenționați de contextul astrologic că este nevoie să facă și altceva pentru a-și câștiga banii sau este nevoie să-și schimbe modul de administrare a finanțelor. Se pot pierde surse de venit acum, situația financiară se poate destabiliza, de aceea sunt de evitat cheltuielile impulsive.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, Eclipsa de Lună poate marca un moment de criză personală, un moment în care nativii se întreabă cine sunt eu și cine vreau să fiu. Este foarte probabil să apară evenimente care să-i determine să treacă printr-o schimbare interioară radicală sau să facă o schimbare relațională majoră.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea confrunta cu stări de oboseală accentuată, apatie și scăderea nivelului de energie. Sunt sfătuiți să-și schimbe stilul de viață, programul de muncă, astfel încât să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de surprize din partea prietenilor sau răsturnări de situație legate de un proiect, de un plan de viitor pe care-l au. Nu este exclus să apară o atracție bruscă pentru o persoană din anturaj.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de situații neașteptate care vizează cariera sau familia și care vor necesita toată implicarea lor. Poate fi vorba de conștientizări care să-i determine să încheie o etapă și să intre pe un nou traseu profesional.

Horoscop Fecioară

Fecioarele trebuie să renunțe la înverșunarea și încăpățânarea cu care-și susțin anumite opinii și principii și să accepte că nu au întotdeauna dreptate. Eclipsa de Lună le poate aduce evenimente care să le schimbe radical convingerile de viață.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente neprevăzute care vizează viața intimă, dar și sectorul financiar. Se pot încheia relații care nu sunt bazate pe sentimente, ci mai degrabă pe interese financiare sau de altă natură. Atenție la credite și datorii, la taxe și partaje!

Horoscop Scorpion

Scorpionii resimt din plin Eclipsa de Lună și pot avea parte de schimbări bruște în relații sau de o schimbare radicală de atitudine față de o persoană importantă pentru ei. Este foarte probabil fie să-și reinventeze de la zero viața de cuplu, fie să pună punct unei legături, dacă aceasta nu mai funcționeză de multă vreme.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de răsturnări de situație la locul de muncă, de schimbări profesionale importante. Poate fi vorba de un nou program, un nou mod de lucru, un nou job și chiar de un nou stil de viață, un nou stil alimentar necesar pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, Eclipsa de Lună poate aduce o criză afectivă, un eveniment neașteptat în viața sentimentală. Pentru unii nativi poate fi vorba de o dragoste la prima vedere, dar fără viitor, iar cei care formează un cuplu se pot întreba dacă mai au sau nu sentimente pentru partener.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de situații neprevăzute legate de casă și familie, însă nu este exclus ca imprevizibilul momentului să aibă legătură și cu sectorul profesional. Posibil ca unii nativi să fie nevoiți să-și schimbe domiciliul din cauza carierei.

Horoscop Pești

Pentru Pești, Eclipsa de Lună poate veni cu dialoguri și vești neașteptate și răsturnarea radicală a unor tipare de gândire. Totodată, pot apărea schimbări legate de modul în care iubesc și-și manifestă sentimentele.

Cancan.ro


Stirile.eu