joi 18 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2021. Peștii se pot baza pe intuiție

Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se pot baza astăzi pe intuiție și ar trebui să-și asculte mai mult vocea interioară.


Mercur aflat în zodia Scorpion și Neptun din Pești se întâlnesc astăzi într-un aspect de susținere care ne stimulează intuiția, imaginația și latura sensibilă. Cuvintele pot deveni un bun pansament, iar visele pot fi încărcate cu mesaje divine, pot deveni căi de comunicare cu Universul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de momente de deja-vu, iar emoțiile pot fi copleșitoare, nu neapărat în sensul negativ, cât în sensul în care pot veni cu revelații. Nativii pot înțelege viața, evenimentele trăite dintr-o perspectivă mult mai spirituală.

Horoscop Taur

Taurii, deși se află în mijlocul unui context astrologic tensionat, pot găsi astăzi un moment de respiro în care să se așeze la masa rotundă și să discute cu partenerul despre viitorul relației lor. Este o zi favorabilă și pentru discuțiile profesionale, pentru conturarea unor proiecte pe termen lung.

Horoscop Gemeni

Gemenii reușesc să se organizeze mai bine la locul de muncă și să-și ducă sarcinile la bun sfârșit, mai ales că sunt inspirați și au imaginație. Îți pot expune cu mult curaj ideile în fața superiorilor și pot primi aprecieri.

Horoscop Rac

Racii se bucură mai mult de ceea ce le oferă viața, poartă discuții calde cu copiii, sunt empatici cu persoana iubită și pot alege să se dedice unor activități în doi. Nativii au idei creativi și sunt mai dornici de interacțiune cu cei apropiați.

Horoscop Leu

Leii pot reuși să reaștearnă pentru moment pacea în familie, dar pentru asta trebuie să devină mai blânzi în dialogurile cu cei dragi. S-ar putea ca unele discuții financiare să fie mai încordate, mai ales dacă este vorba de bani care trebuie investiți în locuință.

Horoscop Fecioară

Fecioarele ar trebui să profite din plin de contextul astrologic al zilei pentru a se împăca cu cineva drag sau chiar cu partenerul de viață. Este o zi excelentă pentru negocieri, mai ales că nativii au capacitatea de a-și adapta tonul și atitudinea la persoana cu care stau de vorbă.

Horoscop Balanță

Balanțele ar putea reuși să iasă pe plus într-un context financiar, mai ales dacă au făcut cheltuieli mari în ultima perioadă. Posibil să le vină o idee bună să-și crească veniturile sau să câștige niște bani din activități suplimentare sau extra-job.

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar trebui să profite de aspectul zilei pentru a se liniști, pentru a-și relaxa mintea și a lua o gură de aer proaspăt. Se pot dedica unor activitățile care le fac plăcere, pot avea idei inspirate și pot purta discuții constructive cu copiii sau cu persoana iubită.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot simți nevoia unui dialog cu familia. Au nevoie să se descarce de unele frământări interioare, de apăsări sufletești, însă trebuie să aibă grijă la subiectele abordate să nu strice atmosfera fără să-și dorească. Este posibil ca cei dragi să-i asculte, dar nu neapărat să-i și înțeleagă.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot să-și clarifice unele situații care au legătură cu prietenii, cu asociații, cu proiectele lor și se pot simți mai animați într-un context care părea dezamăgitor până acum. Pot fi mai optimiști cu privire la niște planuri de viitor pe care le au.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se pot aștepta la recompense profesionale, la aprecieri din partea superiorilor și la mici avantaje materiale venite în urma unor realizări. În alte cazuri, unii nativi își pot valorifica niște economii sau pot cere un salariu mai mare, o remunerație corespunzătoare cu munca depusă.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte astăzi de un moment de luciditate care să-i ajute să-și pună ordine în idei sau în acte și să-și organizeze mintea astfel încât să poată lua niște decizii importante. Este o zi favorabilă împăcărilor și discuțiilor cu partenerul de viață pentru că pot ajunge mai ușor la o înțelegere.

Cancan.ro


Stirile.eu