miercuri 17 noiembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 17 noiembrie 2021. Scorpionii sunt imprevizibili în acțiuni

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion pot acționa imprevizibil și pot da naștere conflictelor cu cei din jur.


Ne aflăm sub auspiciile unei opoziții între Marte din zodia Scorpion și Uranus retrograd din Taur, aspect destul de tensionat care ne poate face să acționăm imprevizibil, să facem gesturi necugetate și să intrăm în adevărate războaie cu cei din jur. Dacă am acumulat frustrări interioare, acum putem să răbufnim, însă nu este exclus să fim și noi atacați de alte persoane, mai ales de persoane care au stat până acum în umbră și și-au creat strategii. Înainte de a acționa, este bine să numărăm nu până la 3, ci până la 10.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii ar trebui să-și folosească în mod constructiv curajul de care dau dovadă astăzi. Tendința va fi de a intra în conflicte și de a acționa sub impulsul momentului, iar acțiunile lor pot conduce la pierderi, mai ales financiare.

Horoscop Taur

Și Taurii trebuie să fie atenți la acțiunile lor în raport cu ceilalți pentru că pot ataca sau pot fi atacați, iar riscul de a rupe relații este foarte mare acum. Pot fi chiar ei cei care pun capăt unei relații toxice sau unei colaborări nefuncționale.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la activitățile pe care le întreprind la locul de muncă, dar și la cele cotidiene, pentru că riscul de a nu fi atenți la ceea ce fac este foarte mare. Pot avea parte de evenimente profesionale neașteptate, iar nativii care se simt suprasolicitați, pot avea acum curajul de a-și da demisia.

Horoscop Rac

Racii pot fi foarte creativi și inspirați în activitățile desfășurate și pot repune pe picioare un proiect care stagna. Pe de altă parte, sunt mai îndrăzneți dacă vor să cucerească pe cineva și pot face gesturi romantice neașteptate. Unii nativi pot fi atrași de persoane din anturaj.

Horoscop Leu

Leii se pot simți copleșiți de îndatoririle casnice și pot simți nevoia de mai multă libertate și independență. Nu este exclus să devină conflictuali cu cei dragi, să schimbe brusc regulile în casă sau să fie luați prin surprindere de evenimente care se petrec în familie.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot acționa sub impulsul momentului sau pot fi neatente la acțiunile lor. Se pot aprinde ușor și pot da naștere conflictelor plecând de la un singur cuvânt și se vor lupta pentru dreptate până în pânzele albe. Mai multă grijă la acțiuni legate de acte și documente și la deplasări.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de cheltuieli neprevăzute și cel mai probabil le vor face pentru alții sau din cauza altora. Pot apărea tensiuni în cuplu din cauza banilor, iar cei singuri pot fi tentați să cucerească pe cineva prin cadouri scumpe.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt foarte conflictuali astăzi și pot duce lucrurile la extrem în relații. În cuplurile unde lucrurile scârțâie de mai multă vreme, nu este deloc exclus să apară o ruptură bruscă. Cei singuri pot îndepărta o persoană prin atitudinea lor impunătoare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot aștepta ca anumite situații sentimentale ascunse, poate chiar o relație secretă să iasă la suprafață acum. În alte cazuri este vorba de schimbări care apar la locul de muncă și care îi suprasolicită. Nu este exclus ca o afecțiune mai veche sau cronică să le dea bătăi de cap.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de conflicte cu prietenii și nu este deloc exclus să fie dezamăgiți de cineva apropiat, poate chiar de un asociat sau de traiectoria unui proiect. Pe de altă parte, alți nativi pot simți o atracție bruscă față de o persoană din anturaj și pot provoca gelozii printre prieteni.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trebuie să facă un efort pentru a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională. S-ar putea ca situații ce țin de casă și familie să le afecteze ritmul de lucru sau invers. Conflictele cu superiorii pot escalada astăzi și unii nativi pot fi tentați să-și dea chiar și demisia.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la cum își administrează bugetul pentru că nu este exclus să apară pierderi bruște sau cheltuieli neașteptate. Atenție mai multă la acțiunile juridice, la acte și la deplasări pentru că pot apărea surprize neașteptate.

Cancan.ro


Stirile.eu