luni 15 noiembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2021. Capricornii pot intra în noi anturaje

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn pot adera la noi grupuri și organizații.


Ziua de astăzi se remarcă printr-un sextil pe care-l face Soarele din zodia Scorpion cu Pluto din Capricorn, aspect care ne aduce un plus de putere interioară, capacitate de regenerare și mai multă încredere în forțele proprii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!


Horoscop Berbec

Berbecii pot face față mai ușor unei situații delicate, poate unei pierderi financiare sau unei deziluzii sentimentale. Dacă-și impun să ajungă într-un punct, vor avea puterea interioară să facă asta, însă trebuie să aibă grijă să nu exagereze cu autoritatea.

Horoscop Taur

Taurii preiau frâiele în relațiile cu ceilalți și caută să ajungă la un acord, la o viziune comună. Își pot clarifica niște idealuri și așteptări pe care le au. Nativii care au fost în dispute cu partenerul se pot împăca acum.

Horoscop Gemeni

Gemenii își adună toate forțele interioare și reușesc să facă față cu brio unei situații de la locul de muncă. Nativii își folosesc toate resursele pe care le au pentru a rezolva o situație, iar rezultatul final îi va încânta.

Horoscop Rac

Pentru Raci este o zi foarte bună să se reapropie de partener și să-și consolideze relația. Cei singuri își pot pune în valoare mai mult puterea de atracție pentru a cuceri pe cineva. Nativii ar trebui să lase lucrurile să vină de la sine și să se dedice mai mult activităților distractive și de relaxare.

Horoscop Leu

Leii se simt în putere, ca și cum o forță interioară îi mână și le oferă încredere în ei înșiși. Își revin după o slăbiciune emoțională sau după un moment de impas în care s-au simțit acaparați de trecut.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au mai mult curaj să vorbească despre ceea ce simt. Vor observa că exprimându-și trăirile interioare, starea generală se îmbunătățește. Pe de altă parte, sunt foarte bine susținute în negocieri și pot lua decizii înțelepte.

Horoscop Balanță

Balanțele pot face niște plăți pentru casă, pot repara ceva stricat sau pot achiziționa niște obiecte care să înveselească atmosfera. În ciuda cheltuielilor, reușesc să se mobilizeze financiar. În plus, au mai multă încredere în ele și se pun mai mult în valoare.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de o stare generală bună, de putere, energie, dorință de a se exprima și de a se pune în lumină. Pot vorbi fără rețineri despre ei și pot fi deosebit de convingători într-o discuție sau negociere.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii simt că își regăsesc forța interioară pentru a trece peste niște situații mai dificile, peste niște momente de interiorizare. Introspecția le va lumina mintea acum și pot primi răspunsuri subtile la dilemele pe care le au.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aceasta aduce momente de iluminare și contientizări profunde legate de viața lor, dar și de relațiile lor. Pot vedea mai clar o situație petrecută în anturaj sau pot fi cooptați într-o organizație din care-și doreau să facă parte.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se simt mai bine și vor reuși să depășească orice provocare profesională care le apare în cale. Nativii sunt mai conștienți de atuurile lor, de forța lor interioară și vor face o impresie bună dacă trebuie să se expună într-un cadru oficial.

Horoscop Pești

Peștii pot avea momente de revelație și pot înțelege niște subtilități care să-i ajute să depășească un impas. Planurile de viitor capătă o strălucire aparte, iar prietenii se vor dovedi un real sprijin pentru nativi.

 

Cancan.ro


Stirile.eu