14 octombrie 12:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 14 octombrie 2021. Peștii se pot baza pe intuiție

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se pot baza pe intuiție cu încredere.

Gândirea ne este stimulată într-un mod original, nonconformist, chiar revoluționar. Vom avea idei bune și vom găsi soluții ingenioase la problemele cu care ne confruntăm, deși nu este încă recomandat să luăm o decizie definitivă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii trebuie să fie mai atenți la cei cu care colaborează, mai ales dacă la mijloc sunt vehiculate sume de bani. Poate ar trebui să se bazeze mai mult pe ei înșiși decât pe ceilalți. Niște întâlniri cu prietenii schimbă atmosfera la final de zi și aduc surprize plăcute.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă mai multă grijă la modul în care-și impun autoritatea și la modul în care-și exercită o funcție. Oricum, este o zi bună din punct de vedere profesional. Sunt responsabili cu munca lor, eficienți și pot primi laude.

Horoscop Gemeni

Gemenii au idei care se vor dovedi utile pentru a rezolva o situație căreia până acum nu-i găseau soluții. Își analizează niște principii pe toate părțile și caută să se alinieze cu niște valori morale care să le aducă liniște.

Horoscop Rac

Pentru Raci poate fi o zi bună pentru discuții cu familia despre bani, mai ales legate de o investiție în locuință. Pot avea susținerea celor dragi în demersurile pe care le fac. Unii nativi pot primi vești bune de la instituții financiare de la care așteaptă răspuns.

Horoscop Leu

Leii au o zi foarte bună pentru dezbateri, renegocieri și reluarea unor discuții cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Își argumentează foarte bine poziția și nu sunt prea dispuși să dea înapoi sau să lase loc de compromis.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt inventive și creative la locul de muncă și reușesc să iasă din rutina lor, din tiparele lor și să facă lucrurile altfel. Se bucură de simpatia unui superior și prind mai multă încredere în ele.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, ziua de astăzi vine cu mai multă bucurie, cu o stare generală de bine, însă nu trebuie să forțeze nota. Își dau frâu liber imaginației și pot purta unele discuții neașteptate cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se preocupă de casă și familie. Au spor în toate activitățile întreprinse. Este o zi bună și pentru activitățile profesionale, pe care reușesc să le finalizeze. Seara nu ar strica mai multă relaxare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot fi bombardați cu fel și fel de informații, pot primi vești neașteptate și pot purta dialoguri surprinzătoare. Au idei bune și trag concluzii interesante. Trebuie să fie atenți la ceea ce spun ceilalți, chiar dacă persoanele respective nu le plac în mod deosebit.

Horoscop Capricorn

Capricornii analizează situația financiară, poartă discuții despre bani, refac unele calcule, poate chiar renegociază un salariu, o sumă pe care urmează să o primească. Mare grijă să nu accepte să lucreze pe mai puțin decât merită.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii văd destul de clar și responsabil o situație prin care trec, dar asta după ce o analizează pe toate părțile. Vor ști ce oferte să aleagă, ce este mai bun pentru ei și ce nu și pot reveni asupra unor decizii luate.

Horoscop Pești

Peștii ar trebui să facă un pas în spate și să urmărească discret ceea ce se întâmplă în jurul lor. S-ar putea să descopere intențiile reale ale unei persoane. Sunt sfătuiți să se bazeze cu toată încrederea pe intuiția lor.

Citeste articolul pe Cancan