joi 13 ianuarie 12:01 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 13 ianuarie 2022. Gemenii sunt neliniștiți


Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni sunt neliniștiți și nervoși astăzi.


Luna tranzitează zodia Gemeni și va forma un careu cu Jupiter din Pești în prima parte a zilei, semn că ne putem lăsa mai ușor păcăliți și iluzionați. Ulterior, Luna va primi susținere din partea lui Saturn din Vărsător, aspect care ne ajută să depășim obstacolele cu multă răbdare și perseverență.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii ar trebui să cearnă mai atent informațiile care ajung la ei și să nu creadă tot ce aud sau tot ce li se promite. Pot fi induși în eroare destul de ușor. Nu este exclus să devină ținta unor bârfe. Către seară pot cunoaște o persoană importantă.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la acțiunile financiare întreprinse în prima parte a zilei. Există riscul să fie păcăliți, să piardă bani sau să facă niște cheltuieli exagerate. Nu este momentul să-și asume angajamente financiare și nici să dea bani cu împrumut.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, ziua începe cu agitație din cauza unui context profesional. Posibil să primească reproșuri din partea superiorilor sau să nu fie mulțumiți de responsabilitățile pe care le au și care se dovedesc copleșitoare. Trebuie să dea dovadă de diplomație și răbdare ca totul să treacă cu bine.

Horoscop Rac

Racii pot fi mai obosiți ca de obicei și asta din cauza faptului că și-au asumat prea multe în numele altora. Au tendința în perioada aceasta să-i mulțumească pe toți și uită complet de nevoile lor. Posibil ca unele zvonuri care le ajung la urechi să-i agite.

Horoscop Leu

Leii s-ar putea să întâmpine unele probleme cu proiectele pe care le au în desfășurare și ar fi recomandat să nu investească prea mulți bani în planurile lor. Ar putea, în schimb, să ceară ajutorul unor terțe persoane sau chiar sprijinul partenerului de viață.

Horoscop Fecioară

Fecioarele trec prin momente tensionate și agitate în plan profesional din cauza unui colaborator sau partener de afaceri. Lucrurile își vor mai reveni la normal către amiază, de aceea nu ar trebui ca nativii să dea naștere conflictelor.

Horoscop Balanță

Balanțele au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă din cauza unor sarcini suplimentare. S-ar putea ca randamentul să fie mai scăzut și să apară fel și fel de situații care să le scoată din zona de confort.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au tendința să exagereze în plan sentimental. Pot deveni geloși, posesivi și pot strica o relație aflată la început. Și în familie pot să apară neînțelegeri din cauza cheltuielilor sau din cauza copiilor care au cerințe prea mari.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de conflicte cu familia și cel mai probabil unul din motive este partenerul de viață al nativilor. Pot primi reproșuri și în cazul în care nu se implică suficient de mult în activitățile casnice.

Horoscop Capricorn

Capricornii nu reușesc să ajungă la o înțelegere cu colegii de muncă. Fiecare are viziunea lui și se pot complica lucrurile dacă trebuie să lucreze în echipă. Ideile pe care le au și soluțiile cu care vin pot părea utopice pentru ceilalți.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au tendința să cheltuie pentru a se simți bine și asta le poate aduce dezechilibre în buget. Un mic răsfăț nu strică, însă tendința lor este de a cumpăra lucruri inutile. În plus, s-ar putea să urmeze o perioadă de instabilitate financiară și de preferat ar fi să facă economii.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de unele neînțelegeri cu familia sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Posibil să li se reproșeze lucruri din trecut, însă partea bună este că pot avea parte de conștientizări importante în urma acestor tensiuni.

Cancan.ro