sâmbătă 12 iunie 12:12 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic, 12 iunie 2021. Săgetătorii sunt tensionați. Vărsătorii nu înțeleg ce se întâmplă


Horoscop zilnic, 12 iunie 2021. Iată horoscopul pentru sâmbătă, 12 iunie 2021. Săgetătorii sunt tensionați. Vărsătorii nu înțeleg ce se întâmplă!


Horoscop zilnic, 12 iunie 2021

Berbec

S-ar putea să fii afectat emoțional de sentimente și amintiri care te leagă de trecut. S-ar putea să te simți blocat care cred că au dreptul să-ți spună cum să-ți trăiești viața. Nu te lasa purtat de astfel de gânduri.

Taur

Mintea ta poate merge în multe direcții diferite, cu idei fantastice despre cum ar trebui făcute lucrurile. Dificultatea constă în comunicarea acestor idei într-un mod care să aibă sens. Alții te pot considera o amenințare la adresa autorității lor. Poate că simt că ideile tale le-ar submina planurile, așa că le resping. Nu renunța. Luptă pentru dreptul tău de a fi ascultat și respectat.

Gemeni

Într-o conversație filosofică sau politică, nu ezita să-ți împărtășești gândurile. Exemplele tale pot fi extreme, dar principiile sunt solide. S-ar putea să te simți acaparat și să vrei să evadezi. Prima ta reacție poate fi schimbarea subiectului. Este mai bine să recunoști că nu știi răspunsul sau nu înțelegi întrebarea.

Rac

Ar trebui să ai o dispoziție bună, deși s-ar putea să-ți fiie greu să te exprimi până la capăt. Poate simți că există cineva care îți urmărește fiecare mișcare. S-ar putea să te simți ca un elev urmărit de profesor. Nu te lăsa intimidat de cei care au un aer inocent.

Continuarea AICI.

Romaniatv.net