Abonare la google news

Horoscop zilnic 1 septembrie 2021. Racii sunt extrem de sensibili la cuvintele altora

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac au parte de tranzitul Lunii, guvernatoarea lor, chiar prin zodia lor, aspect care îi susține din punct de vedere emoțional, dar îi face și mai sensibili la cuvintele altora.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de casă și familie, însă pot să apară unele discuții în contradictoriu cu soțul/soția din cauza activităților gospodărești care trebuie împărțite în mod egal ți unul sau celălalt nu va fi de acord. În alte cazuri, discuțiile cu părinții pot scoate la suprafață o serie de răni ale nativilor încă necicatrizate.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă mai multă grijă la tot ce ține de acte și negocieri pentru că pot apărea momente tensionate, discuții în contradictoriu și nemulțumiri. De altfel, dialogul cu cei din jur poate pune punctul pe o rană mai veche sau nativii pot răni prin cuvinte. Nu este o zi bună pentru interviuri, examene, pentru studiu, capacitatea de concentrare fiind minimă..

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie atenți la bani. S-ar putea ca situația financiară de moment să nu le fie deloc pe plac și din cauza asta să amâne planuri sau să anuleze cheltuieli. Deși există mici șanse de câștig, horoscopul de azi le cere nativilor să evite speculațiile financiare sau să nu folosească sume mari de bani pentru că le pot pierde.

Horoscop Rac

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Racii au parte de o stare emoțională bună, însă pot deveni mai sensibili, mai empatici la problemele altora și, implicit, mai ușor de rănit. Nativii s-ar putea să nu-și poate exprima sentimentele așa cum și-ar dori sau dacă o fac, să nu fie înțeleși de ceilalți și asta să le provoace suferință.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu nu au o stare emoțională foarte bună și s-ar putea să prefere interiorizarea, retragerea și introspecția. De altfel, este o zi bună să-și pună întrebări, să poarte dialoguri cu sinele lor și să încerce să se debaraseze de emoții toxice. Horoscopul zilei le cere mai multă grijă la alimentație.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt mult mai deschise către cei din jur, mai empatice și dornice de a-și oferi ajutorul, însă trebuie să aibă grijă să nu preia asupra lor problemele altora. Nativii au nevoie de mai multă pridență în relația cu asociații și cu cei alături de care fac parte dintr-un proiect pentru că există riscul de a fi înșelați, mai ales dacă este vorba și de bani la mijloc.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de aspecte mai tensionate în carieră, posibil să intre în discuții contradictorii cu superiorii sau să primească responsabilități care nu sunt pe placul lor. Oricum ar fi, nativii nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis și sunt foarte duri pe poziții, cel puțin verbal, pentru a-și apăra un obiectiv avut.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de controverse care pleacă de la opinii diferite, de la convingeri și valori morale diferite de ale celorlalți. Nativii, din dorința de a se desprinde de anumite ancore, din dorința de a fi mai liberi, pot renunța să mai creadă în anumite teorii și doctrine. Crește nevoia unei vacanțe, călătorii.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de discuții financiare, vești, informații mai puțin plăcute care vizează un proces, litigiu, o investiție sau poate chiar un credit. Horoscopul de azi le cere să nu cheltuie banii altora și nici să nu se bazeze pe promisiuinile de susținere ale altora. Posibil ca un dialog cu partenerul de viață să aibă o puternică amprentă emoțională.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la partenerii de afaceri, la asociați și colaboratori, la persoanele cu care au de semnat, negociat astăzi pentru că pot fi fie păcăliți, fie dezamăgiți de aceștia. Nu sunt responsabili, nu sunt eficienți și nici atenți, ceea ce poate demoraliza nativii. Pe de altă parte, mai multă grijă la nevoile partenerului de viață. Posibil ca acesta să nu le exprime corect sau Capricornii să nuu le înțeleagă și să apară tensiuni.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu se pot concentra prea bine la locul de muncă și s-ar putea să nu-și ducă la bun sfârșit sarcinile planificate. Pe de altă parte, horoscopul zilei le cere atenție la alimentație, mai ales dacă sunt plecați într-o călătorie. De verificat etocheta produsului și de evitat stresul profesional care poate aduce tulburări gastrice.

Horoscop Pești

Deși Luna le traversează sectorul iubirii și în mod normal le-ar aduce o mai mare nevoie de afecțiune, astăzi Peștii se pot confrunta cu stări emoționale sensibile, cu regrete, melancolii și chiar remușcări. Sinceritatea dusă la extrem poate răni pe cei dragi. Un alt minus al zilei este tendința de a cădea pradă unor sensibilități și vicii, plăceri obsesive.

Sursa foto: Pexels.com

Citeste articolul pe Cancan