luni 1 noiembrie 12:00 AM

Abonare la google news

Horoscop zilnic 1 noiembrie 2021. Balanțele iau decizii importante


Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță iau decizii importante privind viitorul lor.


Săptămâna începe cu aspecte astrologice bune. Mercur din zodia Balanță se întâlnește din nou cu planeta beneficiilor, Jupiter, din zodia Vărsător, de această dată ambele planete fiind în mers direct. Contextul ne stimulează puternic la nivel mental. Avem idei bune, gânduri bogate, suntem raționali și putem lua decizii de viitor. În plus, reușim să ne echilibrăm și să facem pace cu cei cu care am fost în conflict.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au succes în negocieri și pot discuta cu încredere termenii și condițiile unui contract. Au idei bune care pot aduce progresul unui proiect în care sunt implicați și pot lega cu ușurință noi relații sau pot adera la noi cercuri sociale. În cuplu, își pot face planuri de viitor alături de partener.

Horoscop Taur

Taurii pot lua decizii foarte bune în plan profesional. Pot avea mai multă încredere în abilitățile lor și se pot face remarcați grație unei idei sclipitoare de moment. Aprecierile superiorilor nu vor întârzia să apară. Munca în echipă îi ajută și se pot baza pe ideile și sfaturile colegilor.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, contextul astrologic de astăzi este deosebit de favorabil vieții sentimentale. Pot lămuri neînțelegeri cu partenerul de viață, se pot împăca dacă au existat despărțiri și pot să ajungă mai ușor la o viziune de viitor comună. Cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop Rac

Racii au ocazia să rezolve acum o situație ce ține, cel mai probabil, de actele unei case sau de un credit imobiliar sau pot returna o datorie. Comunicarea cu familia este foarte bună și se vor bucura de tot sprijinul celor dragi. Pentru unii nativi poate fi un moment de vindecare emoțională.

Horoscop Leu

Leii sunt adevărați maeștri în negocieri astăzi și au o mare putere de convingere asupra altora. Pot primi vești bune, pot lua decizii importante și pot semna un contract. Sentimental, un dialog sincer îi apropie de partener și pot face progrese în relație.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, contextul astrologic de astăzi poate aduce vești salariale bune sau nativii pot avea curajul necesar pentru a-și cere niște drepturi financiare. Au încredere în ei, în abilitățile lor și știu să-și valorifice corect munca depusă.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt foarte comunicative și își pot exprima cu dezinvoltură sentimentele sau latura creativă. Dacă până acum nu au avut curaj să cucerească pe cineva, acum o pot face cu succes. Au intuiție, logică și pot lua decizii înțelepte legate de viața lor personală.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se mândresc astăzi cu o intuiție ieșită din comun și pot percepe orice subtilitate, ba chiar pot avea momente de revelație care să vină cu răspunsuri la tânguielile lor. Sunt isteți la minte și pot deconspira tot ce se petrece pe la spatele lor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să caute soluții întrebând în stânga și-n dreapta, să stea de vorbă cu prietenii, să participe la ședințe, la întruniri pentru că, în urma unui dialog purtat astăzi, pot avea o idee măreață care să le scoată din impas un proiect.

Horoscop Capricorn

Capricornii se pot aștepta să primească oferte profesionale avantajoase sau să ajungă cu ușurință la un acord cu superiorii. Unii nativi au idei curajoase despre cum să-și crească veniturile, în timp ce alții iau decizii importante privind cariera lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au o viziune clară și concisă a ceea ce vor să facă mai departe, cu viitorul lor, fie că este vorba de un ideal personal, fie profesional sau de altă natură. Este cel mai bun moment să se înscrie la un curs sau să ia o decizie într-un context legat de străinătate.

Horoscop Pești

Peștii sunt ajutați de intuiție și înțelepciune să ia cele mai bune decizii financiare sau legate de o relație, fie sentimentală, fie profesională. Pot primi vești bune de la instituții ale statului în diferite contexte juridice, legate de acte, bani sau bunuri materiale.

Cancan.ro