18 mai 2:01 AM

Abonare la google news

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021. Contextul astral aduce vindecare. Este un moment norocos, oportunitățile vin spre voi mai mult ca niciodată

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021. Fiți sinceri cu voi înșivă și să vă conștientizați emoțiile.

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021 Berbec

Ceva ce ai citit ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Fii mai atent la vise. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis care se repetă. Acuratețea acestuia te poate opri din drum și te poate face nerăbdător să afli mai multe.

Marți, luna este în Leu în sectorul creativității. Este un moment excelent pentru a face planuri financiare și a stabili obiective în ce privește economisirea pentru ceva special – o casă, o mașină sau o îmbrăcăminte.

Dacă ai probleme într-o relație, atenție la Mercur. Odată că a început ciclul retrogradării, apoi trigonul cu Saturn. Comunicarea te poate ajuta să stabilești limite sănătoase pentru menține relația stabilă.

Jupiter este în Pești și te încurajează să practici autoacceptarea atunci când vine vorba despre vindecare și extinderea lumii tale interioare. Orice ai lucrat pentru tine va veni în cele din urmă la tine.

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021 Taur

Săptămâna aceasta ai chef să stai mai mult cu cei dragi. Roagă-ți copiii și soția/soțul să rămână acasă cu tine. Fă niște popcorn și scoateți jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractiv poate fi o zi liniștită acasă. Seara, comandați o pizza și urmăriți un film. Alintați-vă!

În timp ce sezonul tău se apropie încet, încă mai ai aliat puterea lunii din Fecioară, marți. Luna aduce un impuls de putere și determinare pentru a începe noi proiecte și a profita de șanse care le ai. Este un moment ideal pentru a te organiza și a lucra la obiectivele tale.

Și poți începe să faci acești pași atunci când Mercur din Gemeni face pătrat cu Neptun din Pești, încurajându-te să îți amintești valoarea ta, mai ales când vine vorba despre probleme legate de muncă. Când te ridici pentru tine, oamenii respectă asta.

Jupiter este în Pești, după aproape 12 ani. Te lasă să alergi după visele tale cu o rapiditate surprinzătoare. Acesta este un moment ideal pentru a-ți face noi prieteni.

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021 Gemeni

Un articol sau o emisiune de televiziune poate face ca mintea să ți se învârtă în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația pentru ocultism sau poate descoperi interesul pentru interpretarea viselor. Lasă-te răsfățat de interesele tale. Uneori nu îți faci timp să urmărești subiectele pe care nu le consideri serioase. Continuă și explorezi partea întunecată a lumii! Acesta este un moment minunat pentru a începe noi proiecte în privat și a descoperi unele dintre talentele tale ascunse.

Auto-explorarea continuă atunci cu Venus din semnul care face trigon cu Saturn din Vărsător miercuri, punând un accent pe extinderea mentală a orizonturilor și pe învățarea creșterii persoanale. Acest aspect te poate ajuta să îți descoperi locul în lume pe măsură ce te angajezi în colaborarea cu ceilalți.

Cariera ta primește un impuls major cu Jupiter în Pești și în sectorul carierei. Urmărește-ți visele și ambițiile în luna viitoare. Acesta este un moment norocos pentru tine, deoarece oportunitățile par să îți cadă în poală. Folosește-le în avantajul tău dacă vrei să ai succes.

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021 Rac

Problemele de dragoste s-ar putea dovedi prea intense săptămâna aceasta. S-ar putea să ai o săptămână grea. Partenera ta poate fi deosebit de exigentă în ceea ce privește timpul și energia ta. Cred că ar fi o săptămână bună pentru a sta câteva clipe singur. Fă un masaj, mergi la saună sau la cada cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, te vei simți mai bine când te vei reîntâlni cu iubita ta.

Marți, luna se află în Leu, în sectorul banilor proveniți din muncă proprie. Un obiectiv în care ai dorit să investești bani sau găsești un obiect pe care îl cauți de ceva pune bugetul propriu la încercare.

Miercuri aduce o zi de calm, când Mercur face trigon cu Saturn. Vindecarea personală te poate ajuta să crești pe măsură ce renunți la trecut. Rezistă dorinței de a reveni la vechile tipare și poți ajunge la o descoperire majoră.

Joi vine cu aventura căci Jupiter este în Pești și în sectorul filosofiei și a metafizicii. Chiar dacă nu poți merge fizic unde îți dorești, vei găsi oportunități să călătorești mental. Este o perioadă de învățare pe măsură ce te redescoperi pe tine și care este scopul tău superior.

Citeste restul zodiilor pe www.huff.ro

Citeste articolul pe RomaniaTV