duminică 31 octombrie 4:30 PM

Abonare la google news

Horoscop general noiembrie 2021. Provocări imense pentru toate zodiile. La ce trebuie să aibă grijă toți nativii


Horoscop general noiembrie 2021. Astfel, primele 21 de zile vom avea parte de suișuri și coborâșuri presărate cu situații tensionate, intense care provoacă transformări pe toate planurile. Acestea au loc din cauza opoziției de pe axa Taur-Scorpion.


Horoscop general noiembrie 2021. Iată ce se va întâmpla în perioada următoare

Situații imprevizibile vor lovi nativii din toate zodiile și vor ieși la suprafață trăsături de caracter de care nu erau conștienți până acum. Totodată, luna noiembrie va fi plină de surprize în relații și resurse. Începând cu data de 22 noiembrie, lucrurile reintră pe un făgaș normal, normalitate ce o favorizează intrarea Soarelui în Săgetător, urmat de Mercur.

Cu intrarea lui Marte în Scorpion și al lui Venus în Capricorn, ne vom lovi pe parcursul lunii de încercări de manipulare, abuzuri de putere, reguli fixe pe care vom tinde să le respingem cu toate forțele. Dacă vom acționa cu maturitate, vom reuși să câștigăm respect. Devenim mai optimiști, dornici de aventură și schimbare.

Pe 2 noiembrie se întrevede careul Mercur-Pluton ce ne va provoca să comunicăm și să gândim în profunzim, ceea ce ne va da tact și autoritate. Momentele tensionate au ca scop crearea unor altfel de raționamente care vor fi bine structurate. De altfel, putem avea diverse clinciuri cu persoane sau instituții pe care le asociem cu ideea de autoritate.

Începutul lunii vine de altfel și cu cuadratura strânsă între Scorpion și Vărsător. Acest lucruri vine cu schimbări care ne stârnesc reacții emoționale puternice. Ne vom confrunta cu teama de moarte și vom face schimbări pentru a avea un viitor mai bun. La jumătatea lunii, cuadratura Soare-Jupiter ne pune în situația de a acționa necontrolat. Suntem orgolioși și avem frustrări xomplexe personale. Vom oferi lumii energia noastră care îi va putea atinge pe mulți.

Finalul lunii este sub influența Marte-Neptul ce influențează acțiunile noastre în bine. Vom fi extrem de inspirați și fermecători dacă ne lăsăm conduși de idealuri mărețe. Noiembrie vine astfel cu o provocare ce va trebui tratată cu multe mobilizare psihică. Dacă vom reuși, va fi un progres uriaș asupra vieții noastre.

Citește și: Horoscop 31 octombrie 2021. Leii au parte de o surpriză în viața amoroasă. Vărsătorii trebuie să se abțină de la comentarii!

Romaniatv.net